Начало Култура Дългоочакваната трета част на „Шерлок Холмс“ ще дебютира на Коледа 2020

Дългоочакваната трета част на „Шерлок Холмс“ ще дебютира на Коледа 2020

1090

Новината, че Гай Ричи се завръща към корените си с кримката „Toff Guys” все още не е изстинала, а ето че получаваме още една вест, която е тясно свързана с него, пише „Операция Кино“.

От Warner Bros. потвърдиха, че „Sherlock Holmes III” („Шерлок Холмс 3”) ще има и ще излезе на екран, както е по традиция, на Коледа, този път през 2020 г. Информацията е оскъдна, но е ясно, че в ролите на емблематичните Шерлок Холмс и д-р Уотсън ще се завърнат Робърт Дауни Джуниър и Джуд Лоу, а сценарист ще бъде създателят на „Narcos“ Крис Бранкато.

Що се отнася до кой ще е режисьор на продукцията или по-точно, дали Гай Ричи ще се завърне на режисьорския стол, както беше с първите два филма „Шерлок Холмс“ от 2009 г. и „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ от 2011 г., донесли милиони приходи на създателите си, все още не е ясно. Що се касае до нас, ние се надяваме триото Дауни-Джуд-Ричи да се завърне с пълна сила!

Джуд Лоу и Ричи последно се срещнаха на снимачната площадка на не особено сполучливия „Крал Артур: Легендата за меча“. През годината очакваме да видим Талантливия мистър Лоу във „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ като младия професор Дъмбълдор и в комедията на Уди Алън „A Rainy Day in New York“ с Тимъти Шаламе и Ел Фанинг. И докато се надяваме Робърт Дауни да остави за малко комикс костюмите, то Лоу тепърва ще се намърда в премяната на „Captain Marvel“.

предишна статияСодата за хляб – безопасно и лесно лечение на артрит
следваща статия„Славия“ е жива, футболът и той. За „Левски“ не е сигурно