Овен

Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец

Днес във Вашите отношения ще се намеси трето лице, много по-старо от Вас. Възможно е това да бъде някой от Вашите родители или роднини. Те ще се опитат да Ви учат как да живеете и активно ще критикуват начина Ви на живот.Даже и избора Ви на любим човек може да не одобрят! Запасете се с търпение.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще е доста трудно, да се реши на каквото и да било действие, та затова ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от важната крачка. С други думи, неговото благополучие ще се окаже изцяло и напълно във Вашите ръце. Разпореждайте се с него умно.

Лъв

Това е най-подходящото време за общуване с хора, които считате за свои съмишленици. Ако се намират далече от Вас, и непосредственото общуване с него е невъзможно, свържете се, използвайки за целта сотова или електронна поща. Това също е много подходящ момент за обяснения с партньорите. Сега техните амбиции, агресия и обострено самолюбие , отдтъпват място на хладнокръвното рационално мислене. Даже с враговете и конкурентите приятелските разговори може да се окажат много по-продуктивни от какъвто и да било диалози за повишен тон.

Дева

Не говорете за плътска любов а изберете по-възвишени теми за разговор. Или поне се придържайте максимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не трябва да нарушавате своеобразното му очарование, дори и това да Ви се струва смешно.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Днес е напълно възможно да направите нещо необмислено по отношение на Вашия любим човек. Затова преди да постъпите по един или друг начин, помислете си, как Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или действия.

Водолей

Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие умеете да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

предишна статияЧифт маратонки от 1972 година бяха продадени на търг за $ 437,500
следваща статияСлънчев ден, леко повишение на температурите, вятърът утихва