Начало Здраве Добавете този продукт в менюто си и ще отслабнете за нула време,...

Добавете този продукт в менюто си и ще отслабнете за нула време, а и ще сте здрави

1053
хранене

Идеалната фигура е мечта за много хора по цял свят. Но всеки сам избира по какъв начин да вае тялото си. Дали да се довери на строги диети, или да се подложи на скъпи разкрасителни процедури, или да прекара деня си във фитнеса.

Във всеки случай повечето хора са съгласни, че за да се отървете от наднорменото тегло, трябва да се храните ядете правилно и да тренирате тялото си, съобщава Zdrave.to. А за да постигнете още по-добри резултати, можете да използвате един продукт за отслабване.

Става дума за меда. Той съдържа много полезни витамини и минерали. Това са глюкоза, фруктоза, азотни вещества, декстрини, вода и захароза. Освен това, той е богат на витамини А, В, С, Е, К, N. За намаляване на теглото той има благоприятно влияе също поради минералния си състав: медът съдържа е сяра, фосфор, йод, хлор, натрий, калий и магнезий.

Благодарение на меда мазнините ще се обработват по-бързо, заради активирането на освобождаването на жлъчката. Шлаката и токсините се отстраняват от тялото, тъй като медът има леко слабително действие. Между другото, сладкишите идеално повишават настроението, а медът е не само вкусен, но и полезен.

Освен това медът е особено полезен през есента и през зимата, защото укрепва имунната система и подобрява състоянието на кожата.

предишна статияКарнавал в Лондон
следваща статияВижте как се e променила планетата за 32 години с Google Timelapse