Начало Хороскоп Днешният 13-ти ден от месеца няма да е успешен за една от...

Днешният 13-ти ден от месеца няма да е успешен за една от зодиите! Друга ще постигне жизненоважна цел

1556
ден зодиак парични проблеми

Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък – няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно…

Телец
Днес доста ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревниви, макар че , в интерес на истината, не цялото Ви безпокойство е лишено от основание. Въздържайте се от необмислени постъпки и отложете изясняването на отношенията – днес можете да направите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подходящ за непланувани предварително занимания, които да повдигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекалено много. Най-важното, което трябва да направите е , да си осигурите позитивни емоции.

Близнаци
Днешният 13 септември няма да е особено успешен за Близнаците, тъй като слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е лесно да убедите хората, че сте способни на много неща, защото пропуските Ви помнят всички, а постиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си вероятно ще намерите човек, който е имал пръст в разпространената за Вас клеверническа информация. Денят е благоприятен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна представа за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко вероятни.

Рак
От време на време всеки от нас получава възможност да се окаже в светлината на прожекторите, особено що се отнася до отношенията. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на принципно ново, сериозно ниво. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие определено ще извлечете максимална полза от този шанс. Добрите новини се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, ако успеят да Ви окажат подкрепа. За всичко, което трябва да направите, се вслушвайте в собствената си интуиция.

Лъв
Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева
Близо сте до постигане на някаква жизненоважна цел. Сега главното е, да не бързате, тъй като при бързането лесно се допускат грешки. Обмисляйте всяка своя крачка, и не позволявайте на никого да Ви манипулира. По време на делови преговори заемайте твърда позиция, а от прекомерни отстъоки няма никаква нужда. Възможни са разногласия с по0възрастните роднини, но много трудно бихте могли да намерите такова решение на имуществените въпроси, което да устройва всички. От вредните привички се откажете , макар и само за днешния ден: те нанасят много голяма вреда на Вашия организъм.

Везни
Много комфортен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойес на помощ(което, за съжаление, е твърде вероятно). Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен за Вас човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион
Вие упорито не искате да видите това, което става направо пред очите Ви! Ситуацията се променя с всеки изминал ден , а се държите така, сякаш нещата са си по старому. Възможно е, това да е вид защитна реакция, но все пак е по-добре да направите анализ на ситуацията и да предприемете нещо. Иначе последствията може да се окажат печални.

Стрелец
Този ден ще Ви подари хармония в общуването с любимия човек, а и с деловите парньори, както и успешна работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много успешни ще бъдат кратките пътувания, свързани с обществена или художествена дейност.

Козирог
Нещо Ви изглежда прекалено привлекателно, за да се окаже истина? Може и да сте прави, но за всеки случай внимателно изучете причините, поради които се оасявате. Дали това е, защото прекалено много Ви се иска да получите онова, което предлагат, или защото онзи, който предлага, целенасочено и преднамерено „подгрява” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от личната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей
От време на време Вселената се намесва, взема важни решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че правилната посока е на дясно. Това е само един от случаите, а като се има предвид Вашата чувствителност, Вие ще го разберете веднага щом отворите очи. Но всичко ще Ви се изясни съвсем скоро и където съвсем не предполагате, когато се срещнете и поговорите с човек, който незабавно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби
Някъде в промеждутъка между обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква тайна, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята интуиция. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат последствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на чувството за вина, ако решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе яснота е най-добрата тактика за всички, въвлеченив в нещата.

предишна статияДнес слънчевото време ще е само над Западна България
следваща статияХенри Кавил няма да е повече Супермен