хороскоп
хороскоп

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и дори в най-безрадостните ситуации да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, съвсем не са малко: трябва само да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, личният Ви живот направо ще разцъфти.

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.

Лъв

Ако някой въобще може да бъде наречен уверен в себе си човек, това сте Вие. Може би в последно време Ви се е иоскало нещо да промените, и днес това желание ще избухне с пълна сила. Тогава защо да се сдържате? Вие отлично знаете пред кого и като какъв искате да се представите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството между тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и по тази причина ще имате основание да сте изключително горди със себе си.

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Не е задължително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към успеха и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате шум за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с усилията си и в резултат на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не трябва да се опитвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и нека да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което искате да достигнете през следващия етап.

Стрелец

Към днешния ден сте успели да си пробиете път през най-забърканата част на Вашето неголямо емоционално препятствие. Ситуацията започва малко по малко да се прояснява, а Вие започвате да се чувствате доста по-щастливи. Мястото Ви сред останалите хора е надеждно, и отлично знаете каква позиция заемате. Пазете своя растящ оптимизъм, защото благодарение на него ще успеете да преминете през оставащия път. Това вече няма да е така трудно и ще навлезете в продължителен период на съгласие, удовлетворение и релаксация.

Козирог

Днешният ден ще Ви донесе стремеж да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като дори и не сте се замислили за последиците от тези (евентуални) действия, които искате да направите, може да извършите куп (откровено казано) глупости. За щастие допуснатите днес грешки ще множете да оправиоте почти без усилие. Не е желателно през този ден да се сключват крупни сделки, и в частност – да продавате свое ценно имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, но ще бъде добре, ако са предварително планирани, за да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей

Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво . Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияНай-ексцентричните правила в Европа за предотвратяване на Covid
следваща статияОблачно време ни очаква на Коледа