зодиак зодии

Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл…

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Ще получите интересно предложение, с приемането на което ще промените своя живот в положителна посока. Този ден е по-скоро свързан с професионални успехи, отколкото със значими събития от личен характер, но подкрепата на звездите ще чувствате винаги. Може да проявите инициатива и да промените нещо в деловите и семейни отношения. Това е много подходящ ден за всякакви преговори и срещи. Лесно ще намерите съмишленици и бързо ще убеждавате онези, които се придържат към друга гледна точка. Обсъждайки своя бизнес-проект с влиятелен човек, ще се сдобиете със заинтересуван покровител.

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова. Оето сте постигнали в последно време.

Лъв

Използвайте своето обаяние по предназначение, и доставете на някого удоволствие от общуването с Вас. Това съвсем не е задължително да стане начало на нов роман. Понякога е достатъчно просто да се поговори.

Дева

Днес Ви предстои да вземете много важно решение. Затова преди да отговорите с „да” или „не”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на ситуацията с техния свеж и безстрастен поглед. Това не само ще Ви позволи да избегнете грешките, но и ще Ви сближи с Вашите роднини и близки.

Везни

Денят предразполага към почивка или свободно творчество, отколкото към напрегната работа в конкретно направление. През това време с успех може да се откъснете от професионалните или други задължения и да излезете от графика на точната програма. Избирайте нестандартни развлечения, както и необичайни места за приятелски и любовни срещи . Ако не Ви достига едно денонощие, за да се насладите на своята независимост, напълно може да разчитате и на следващия ден. Като заключение: постарайте се, да се насладите на прекомерната консервативност и традиционализъм.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

Козирог

Ще имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. Новите връзки ще помогнат за засилване на Вашето влияние и за укрепване на авторитета. Денят е подходящ за всякаъв вид общуване, светски мероприятия и пъблични изяви. Но ако сте сколонни към самостоятелна работа и ограничени контакти, може да се сблъскате с трудности. Много е голяма вероятността за романтични увлечения. По начало всички представители на Вашия знак са в състояние да очароват когото им е угодно, но едновременно с това много лесно „губите” главата си. На младите представители на Знака денят обещава главозамайващи приключения с благоприятен изход.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Денят е благоприятен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и внимателни. Времето е подходящо за общуване, преписки и разговори на професионални теми. Може да се обърнете към консултант по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и добри . Предстоят Ви нови запознанства.

предишна статияВремето днес: Слънчево и с температури до 34 градуса
следваща статияДнес една от зодиите ще получи подкрепа от неочаквано място