зодиак зодии

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

За каквито и да било сериозни начинания, денят не е подходящ. Телците са в лекомислено настроение и да се захващат с онова, което едва ли ще успеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, но те няма да са толкова значителни,че да развалят настроението Ви. Добре преминават всякакви развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате участие. Може да поканите на гости колеги и приятели: импровизирана сбирка би преминала много весело. Романтично настроените Телци няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, но едва ли ще започнат дългосрочни отношения през този ден.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Не се опитвайте да държите под пълен контрол неща, които не могат да бъдат контролирани. Ако това не Ви е по силите, приемете нещата такива, каквито са. По-добре направете крачка назад, въздъхнете и се отпуснете. Направили сте всичко, което е по силите Ви и сега остава само да се наслаждавате на свободното време, което се е оказало, че имате. Защо мислите, че е задължително нещо да правите? Понякога е достатъчно просто да съществувате.

Лъв

Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се иска, ще се наложи да го направите, за да избегнете конфликт със своя любим човек. Още повече, че Вие действително не сте били прави по този или онзи въпрос и само гордостта Ви не Ви позволява да си го признаете направо…

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Днешния ден е прекрасен и подходящ за срещи с любимия човек, а също и за интересен отдих. Когато си избирате занимание за днес, избере си нещо необикновено, с което (по възможност) не сте се занимавали никога. Благоприятно ще преминат приятелските раздумки и мероприятия. В семейната сфера може да има проблеми. С неясно поставените задачи от роднините ще Ви бъде трудно , затова на време уточнете какво се иска от Вас…

Стрелец

Днес ще Ви бъде трудно да си спомните за нещо, касаещо Вашия любим човек, но не за това, какъв е станал,а какъв е бил, в началото на близките Ви отношения . Ще Ви бъде доста обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв начин. Но какво пък – имате изменен и подобрен варианта.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

предишна статияДнес ще бъде слънчево преди обяд и облачно и на места дъждовно след обяд
следваща статияВалежи на много места в страната днес