Начало Водещи Днес съдбата ще поднесе неочакван подарък за една от зодиите

Днес съдбата ще поднесе неочакван подарък за една от зодиите

859
ден зодиак парични проблеми

Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Телец

Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци

Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно…

Рак

Предстои Ви неприятен ден, изпълнен с разочарования, конфликти и кавги. Ще се окажете сами в своите желания и стремежи, и никой няма да бърза да Ви предложи подкрепа, или да Ви помогне. Съберете сили и започвайте да се движите към целта самостоятелно. Съюзници ще се появят малко по-късно, когато вече се убедите, че и сами сте способни да постигнете много. Продължете това, което сте започнали преди и се опитайте да решите отдавна възникнали проблеми. С нови проекти точно сега е най-добре да не се заемете – ще се окажат неочаквано сложни и по-трудоемки, отколкото бихте могли да си представите.

Лъв

Намирате се в пика на творческата си активност и действате неуморимо, благодарение на талантите си. Погрижете се, да имате около себе си достойни зрители, а на един от тях предстои да изиграе много важна роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи не само буйната фантазия, но и суета, а това може да стане причина както за главозамайващи успехи, така и за обидни недостатъци. Следете как се развива ситуацията и не изпускайте инициативата – днес може да бъдат поистигнати блестящи резултати в дейности, кото за Вас са много значими. Много е важно, да не изпуснете своя шанс.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия любим в частност. Само че би било прекалено неразумно, ако решите да демонстрирате своето превъзходство.

Скорпион

Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец

Съдбата Ви поднася неочакван подарък: благоприятно стечение на обстоятелствата ще Ви даде възможност да получите всичко онова, което отдавна сте искали, и то – наведнъж! Не трябва да съжалявате за проявената решителност, но ако похабите времето си напразно, има дълго време да съжалявате и да не можете да си го простите. Неспокойни и сложни се очертава да бъдат отношенията Ви с близките. Ще Ви е трудно да си дадете сметка, какво точно пречи за пълното Ви разбирателство, но определено има някаква преграда. Интуицията, за съжаление, не може да Ви бъде съветник, а и логиката се оказва безсилна. Остава само да чакате, докато ситуацията не се изясни.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби

В романтичните и семейни отношения може нещо да не Ви разберат до край. Постарайте се, да стабилизирате паричните си разходи. Не се оказвайте от решаване на насъщни проблеми, но не прибягвайте за целта до алкохол или други видове стимулатори. Постарайте се, да проявите чувствителност, за да избегнете заблуда или самозаблуда.

предишна статияУчени определиха максималната продължителност на живота на хората
следваща статияГригор Димитров се отказа във II кръг на US Open заради контузия