Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Денят ще започне много успешно. Ще се справите с много важни работи, тъй като действате бързо и находчиво, като не се страхувате от нестандартни методи и въобще ще се покажете по най-добър начин. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с близките и ще Ви накара да се замислите за перспективите на развитие на отношенията с любимия човек. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи. Пазете се – днес трябва да се въздържате от прекомерни физически натоварвания, преяждане и злоупотреба със спиртни напитки.

Рак
Имате роднини в чужбина? Това може да означава, че днес ще получите известие отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и даже озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви съветват, да претеглите всички „за” и „против”, за да не се окажете след това глупак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви помогнат?

Лъв
Оказвайки се в компанията на други хора, не се опитвайте да концентрирате тяхното внимание върху собствената си персона. Знайте, че усилията Ви в тази насока ше останат незабелязани, или просто няма да Ви възприемат на сериозно. Денят е подходящ за безцелни разходки, визити и гости, романтични срещи и пътешествия. Ще изпитате удоволствие от осъществени връзки по електронната поща или скайпа, с приятели и съмишленици. С брачния паретньор е добре да установите мирни и спокойни отношения. Делови преговори и нови начинания през това време не са за препоръчване да се започват.

Дева
Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни
На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Скорпион
Замислете се над собственото си поведение: дошло е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма гъвкавост проявите днес, толкова по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в конфликти и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели навярно ще се опитат да Ви напъхат в капан, но те подценяват Вашият ум и наблюдателност. У дома, заобиколени от близките си, ще можете да разпуснете. Остава само да Ви се завижда, ако за днес имате уговорена романтична среща: очакват Ви куп приятни впечатления.

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща….

Козирог
Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей
Водолеите са с повишена раздразнителност, и често излизат извън себе си заради неимоверни дреболии. Вместо да се съсредоточите върху действително важното, преживявате зарад битови неразбории, правите от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е напълно по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, превръщайки ги в повод за шеги и усмивки. Вероятни са незапланувани посещения, при което неканените гости може да поискат да поостанат по-за дълго. Освен това е възможно и получаване на покани, от които ще бъде трудно да се откажете.

Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.

предишна статияБедността в Турция: хората не са станали вегетарианци, просто нямат пари за месо
следваща статияОблачен ден с температури до 15 градуса