Зодиак

Овен

Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна. Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Телец

Очертават се емоционални кризи, сексът не е на ниво, отношенията зациклят. Възможни са нежелани присъствия и отсъствия. Става точно това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разходи, роднини с психични отклонения създават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате любимия. Едно отхвърляне ще породи низ от раздели. Време за диета, но без много течности. Отделете се от дома на родителите, поемете своя път.

Близнаци

Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са само, че би било добре, ако е така. Но хайде да започнем отначало: понякога това са маргаритки, понякога невен, а понякога храст от трънак, който продължава да боде много часове, след като сте го докоснали. Затова оставете тази прекрасната градина на чувствата и събирате своите розови пъпки, докато имате възможност за това….

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Всичко през този ден ще се подрежда много успешно. Лъвовете ще постигат значителни успехи, макар че на практика нищо няма да предприемат за тази цел. Ще успеете да направите добро впечатление на онези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги очакват приятни сюрпризи. Денят е много подходящ за романтични срещи. Лъвовете, намиращи се в процес на търсене на своята „половинка”, е добре да посетят приятелските купони, на които са поканени, и точно там може да срещнете приятна особа, която няма да устои пред Вашето очарование.

Дева

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Везни

Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион

Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни, както Ви се струва сега. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към собствен график. Изключително полезна е самодисциплината: именно тя ще помогне да избегнете хаоса, излишната суета и неразбориите. Решаването на голяма част от семейните проблеми ще легне на Ваш гръб. Постарайте се да вземете под внимание интересите на всички, дори това да изисква от Вас определени жертви. Само искрената грижа в полза на другите , може да Ви помогне да се справите с влиянието на негативните тенденции в личните отношения.

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

Денят е подходящ, за да разширите своя кръг от познати. Може би вече е време да се представите на родителите на своя избраник? Обсъдете този въпрос. И ако решите, постарайте се да му направите много добро впечатление.

Водолей

Няма да има нищо притеснително в това, че ще поискате да балансирате на границата на въображаемото и реалното, или да се заемете с няколко неща едновременно. Може и да Ви забавлява двойнственото положение , в което сте се оказали. Само не забравяйте, че по този начин може да заблудите и себе си. Приятелите и близките Ви охотно ще Ви простят подобни игри, но Вашето началство или бизнес-партньора Ви може да са на друго мнение и да се почувстват обидени.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

предишна статияПреваляванията се завръщат, времето остава топло
следваща статияБарабанистът на „Гънс енд Роузес“ направи опит за самоубийство