зодиак зодии

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Не трябва днес да се стеснявате да проявявате своите чувства, нито да демонстрирате на своя любим човек и обкръжаващите Ви, тяхното наличие и сила. Искреността ще бъде жизнено необходима на Вашата половинка, както и на тандема Ви като цяло. Бъдете искрени и открити.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Не очаквайте днес от своя любим човек конструктивни критики и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на кусури. Всъщност, от това не трябва да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може неочаквано да се случи. В живота винаги има място за чудо.

Дева

Ще успвате в работата си. Не само отлично ще се справяте с всичко, с което се занимавате, но и ще помагате на заобикалящите така, че те да могат да укрепят своя професионален авторитет, да намерят съмишленици и да оправят отношенията си с колегите. Действително значимите успехи за сега Ви карат да чакате, но за щастие не сте от хората, които не дооценяват малките постижения. Вероятни са нови запознанства и интересни срещи, но те едва ли ще доведат до сериозни отношения. В трудни ситуации може да разчитате на приятели, които ще Ви разберат по-добре и от роднините, и от любимия човек. Не се преуморявайте с излишни натоварвания.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще му се струва, че всячески се стараете да го обидите, унизите и да го направите за посмешище пред околните. Всъщност това естествено съвсем няма да бъде така и ще се наложи да му го доказвате. Желателно е, това да стане незабавно, за да избегнете неприятните последствия.

Скорпион

Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста сложно да се справи с тези задачи, които сте му поставили и за целта ще си потърси съдействие отвън. Ако по принцип не искате чуждите хора да са посветени във Вашите проблеми, трябва да се уговорите още сега.

Козирог

Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате правилно. Източникът на невероятно влияние в живота Ви Ви подтиква в удивително позитивно направление, макар че и не се старае да го скрие. Като правило преструването е съвършено безполезно и затова е добре да сте признателни на хората, които изключително много Ви уважават, защото сте честни и праволинейни. Внесете прозрачност в живота си. Предприемайте сериозни крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте шум!

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Денят е подходящ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат приятелските мероприятия . Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови приятели и прекрасно да си прекарате времето. Полезно би било, ако се разходите по магазините и се снабдите с нови и необходими неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, но е по- добре да избягвате обучението и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на ниво.

предишна статияДнес максималните температури ще са между 6° и 11°
следваща статияСлънчево в южните райони и мъгливо в равнините