зодиак

Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава… Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Телец
Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате…

Близнаци
Този ден е добър за онези, които си поставят многобройни и разнообразни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са възможни, но ще успеете да ги поправите незабавно. Възможни са проблеми в семейството и не е изключено скарване с любимия човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще успеете да решите през близките няколко дни.

Рак
От Ваша гледна точка, любимият Ви човек днес няма да разбира елементарни неща, а това може да Ви нажежи до такава степен, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте веднага да се палите: ако нещо сте обяснили на своята половинка неточно или неправилно, той съвсем не трябва да разбира това.

Лъв
Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. В миналото ще „отидат” и обидите, каращи Ви съвсем до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион
Не всички начинания на Вашия любим човек днес ще бъдат плодотворни, интересни и полезни за Вашето съвместно бъдеще. Постарайте се да направите всичко възможно, че да не го разстроите при всички положения и да не му попречите и по-нататък да строи нови планове.

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог
Днес можете да се окажете в състояние на неопределеност, но не възприемайте това като неудачен период в живота си, а като своеобразна „чакалня”. Това е само подготовка към нещо невероятно. Може скоро да скъсате любовни или приятелски отношения с някого, които в момента прекалено много Ви ограничават, или обратно – да вдъхнете нов живот на отношения, които още не са се изчерпали. Звездите Ви съветват, да действате смело. Непременно ще получите награда за това, така че се захващайте за работа!

Водолей
Каквото и да чувствате, това веднага ще бъде веднага забелязано от околните, но за Вас няма да има значение, дали това ще бъде видяно от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкова уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкова по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със сложна ситуация в живота им, Вие, без съмнение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си – дали всъщност са с Вас, или против Вас…

Риби
На Вашия любим човек днес няма да се наложи дълго да Ви обяснява, какво именно трябва да правите по-нататък, как да се държите и какво да предприемете, тъй като ще сте повече от самостоятелни по дадения въпрос. Постарайте се, обаче, да не пренебрегвате неговите съвети – за всеки случай.

предишна статияЗавръща се дъждовното време
следваща статия1 от всеки 8 случаи на рак е по наследство