овен

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Понякога най-доброто нещо, което може да направите е, да не правите нищо, особено когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се , да не го показвате. Ако нещата върват нататък, даже си дайте вид, че нищо не Ви е направило впечатление. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не трябва да форсирате развитието на нови отношения. Не правете грешния извод, че трябва да поощрите този човек или да го зарадвате с положителен отклик. Позволете му известно време да се повари в собствен сос.

Близнаци

Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поравите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

През този ден Вашия любим човек с нещо ще Ви изплаши. И даже е възможно да направи това доста силно. Даже е възможно той така да се шегува малко своеобразно. Затова ако се убедите, че нищо страшно всъшност не е станало, не бързайте да му покажете своето неудоволствие. За всичко има време!

Дева

Неочаквано и рязко ще се променят представите за собствените Ви цели. Размишлявайки за това, което до неотдавна е било за Вас интересно и важно, ще стигнете до извода, че искате ( и може да постигнете ) нещо съвсем друго. Звездите са на Ваша страна и денят е много подходящ, за да слезете от утъпканата пътека. Само трябва да си дадете сметка, че на новия път съвсем няма да бъде лесно. Сега ще разберете, как се чувства човек, на когото се възлагат големи надежди. Товарът на отговорността, който не сте искали и за който не сте молили, Ви дразни. Именно това предизвиква разногласия в семейството и спорове с близките.

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.

Стрелец

Днес за Вашия любим човек няма да бъде ледно да Ви убеди, че постъпва с Вас правилно, честно и откровено. Само че ако това действително е така, постарайте се да му покажете, че сте на ясно, и животът Ви изведнъж ще стане по-лесен, по-радостен и по-спокоен.

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей

Много успешен ден: днес просто ще Ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежеден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е Ваш.

Риби

Причината за всички Ваши проблеми е в това, че прекалено много мислите за тях. Ако им отделяте по-малко време, те не биха били проблеми въобще и даже не бихте ги забелязвали. А Вие и сами се вълнувате, и своя любим човек карате да преживява. В крайна сметка всичко засяга най-вече него.

предишна статияФондация „Конрад Аденауер”: Имиджът на България в Европа е „тъжен и лош”
следваща статияОблачно и мъгливо време днес