Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен

Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

Въведете порядък във Вашите мисли. Какво всъщност искате от Вашите отношения въобще и от половинката Ви в частност? На този въпрос и Вие трудно бихте отговорили, а искате вместо Вас на него да отговори Вашия любим човек.За съжаление, това е невъзможно. Единственото, което е по силите му, е да Ви помогне при търсене на верния отговор.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв

През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.

Дева

Колкото и да се опитва днес Вашият любим човек да Ви докаже, че не му е все едно какво мислите, чувствате или искате, но просто не може да го изрази в необходимата степен, това ще му се удава доста трудно. Задачата Ви е, да го разберете от половин дума, или просто да му повярвате. Останалото ще се нареди.

Везни

Такива качества като aскетизъм, умереност и дисциплинираност, през това денонощие ще са Ви необходими, а даже и задължителни. Само че заедно с тях не забравяйте и за другите способи за достигане на целите. Вашите отношения с близкото обкръжение през този ден не би могло да бъдат наречени еднозначни. Може да влезете в конфликт с важни за Вас хора по принципиални причини, и в същото време да изпитате удоволствие от общуването с тях, когато Вашите и техните вкусове явно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в употреба старите обичайни вещи.

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в отношенията. Това може да бъдат трудности с любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Водолей

Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби

През този ден Ви е просто необходимо усещане за независимост, а също и свобода при получаването на нови и оригинални впечатления. Колкото по-близо е датата на Вашето раждане до 20 март, толкова по-силно ще бъдете зависимо от своето текущо псохофизиологично състояние. Лошото самочувствие, семейните несполуки, неприятните спомени и други негативни преживявания, са в състояние днес да направят от Вас непоносим човек, докато отличната физическа форма и доброто настроение , ще Ви превърнат в желана компания за всяко начинание.

предишна статияИздателство спря мемоарите на Уди Алън
следваща статияПак захлаждане и променливи температури в различните части на страната