Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен

Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има…

Телец

На такива весели и безгрижни хора като Вас, винаги може да се разчита, когато нещата се отнасят за организиране на сбирка или пък за посещение на някакво увеселение. В дадения момент „купонджия” е Вашата длъжностна характеристика, но все пак се постарайте, да не стигате до край и да не изчерпите напълно своята творческа енерги, гмуркайки се постоянно в светските „дълбоки вирове”. И още нещо: макар че много обичате хората , към края на деня вероятно ще Ви се прииска, да прекарате известно време насаме със себе си.

Близнаци

Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак

За работа, изискваща систематизация (като например изйчаването на важни документи, съставяне на планове или служебни отчети), а също и за сериозни разговори с когото и да било, избирайте сутрешните часове. През този период на денонощието сте най-концентрирани, отговорни и целеустремени. През деня ще можете лесно да се справите с информационните и интелектуални натоварвания. Успешно ще се справите и с евентуалното конфеденциално поръчение, и при това ще успеете да си останете в сянка. Ако няма въпроси за разрешаване, можете до насита да четете книга, да коментирате новостите в Интернет, или просто да си бърборите по телефона.

Лъв

През последните няколко дни голяма част от времето си сте прекарали пред огледалото, опитвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което привлича глупаците и неудачниците?.. По някакви причини такива хора просто кръжат около Вас, обсаждайки Ви със своите оплаквания, молби за помощ и обещания, че следващия път ще се справят по-добре, дори и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива периоди и сега е Ваш ред. Просто казвайте „не”, обръщайте се и заминавайте…

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

През това денонощие няма да сте равнодушни към красивите неща и приятното общуване, но в същото време има вероятност да проявите излишна икономичност, а даже и дребнавост и стиснатост. Може да поискате даже да намалите собствените си текущи разходи, както и да ограничите в нещо своите домашми. При това не трябва да икономисвате за лекарства, пресни плодове, маки удобства , а също и на други неща, носещи очевидна полза, Не се доверявайте прекалено на малко познати хора, особено ако активно Ви предлагат услугите си. През първата половина на деня не е желателно да предприемате пътувания.

Скорпион

Днес ще Ви бъде нужна добрата Ви памет за дати, събития и имена ( ако, разбира се, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия любим човек и то така, че да му стане неудобно от това, че създава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безкрайно…

Стрелец

Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог

Не се отдавайте на спомени от миналото и не се заблуждавайте, че всичко би бико така, както сте си мечтали.Денят ще бъде удачен за нови занимания . Ще имате възможност да проявите свои скрити таланти и да блеснете пред останалите Ако обсъждате нов делови проект, трябва да тазчитате на подкрепата на партньора си и на покровителството на влиятелни личности. За вечерта си планирайте среща с приятели и евентуално – посещение на концерт или дискотека.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи, и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияГорещ ден, с няколко облачета следобед
следваща статияАрт-селото на България (снимки)