зодиак

Овен

Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси: например битови, служебни, свързани с лечение или оказване на услуга. В процеса на общуване ще имате възможност да разширите своя кръгозор, както и да откриете и по възможност да попълните някои важни пропуски в професионалните си и други знания. В същото време за Вас може и да възникнат големи задължения. Навярно ще се справите със сложна задача, особено ако проявите предвидливост, съобразителост , оригиналност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

Хубав ден, в който във вашите отношения да се появи трети. Но не излишен и даже не запасен! Просто някой, когото ще обичате и ще ви се иска да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос заедно…

Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вапата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!

Лъв

Този ден ще зарадва Лъвовете, които планират да го прекарат в кръг от близки хора. Не е трудно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на любимия човек. Не са изключени и нови запознанства. Те очакват онези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно посещението на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите съветват за икономичност. При положение че финансовата ситуация не е никак благоприятна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има голяма вероятност за неразположение.

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни

Кога за последен път сте се радвали на това, че сте обичани и обичате? За Вас това е нещо естествено – като да дишате и да пиете чай. А любовта е вълшебство, чудо и истински подарък на съдбата! Редом с Вас е най-забележителния човек в света! Така че му се порадвайте и благодарете на своята Съдба!

Скорпион

Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Не е зле да сдържате своята излишна самоувереност! Бъдете по- внимателни в действията и изказванията си. Когато минавате покрай магазините, бъдете по- сдържани, защото там има прекалено много съблазни..Днес и най- заклетите самотници ще са готови да се отправят в търсене на любовни приключения. Ако имате постоянен партньор и трайна връзка, внимавайте, да не би случайно лумнала страст да Ви развали трайните отношения. Ако имате възможност, излезте поне за малко сред природата.

Водолей

Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да разбира думите Ви неправилно. Даже изводите му ще бъдат толкова нелогични и неочаквани, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умението му, да прави от мухата слон , а и обратно.И даже да се опитва да открива отдавна открити неща…

Риби

Денят ще Ви донесе доста интересни впечатления, ако се отправяте на пътуване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте главното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от неуспешни сделки: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да представлява заплаха. Бъдете по-внимателни към своето здраве . Поради невъздържаност при хранене може да се обострят хронични заболявания. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, тъй като вероятността за алергична реакция днес е изключително голяма.

предишна статияПореден горещ ден
следваща статияЕдин ще търпи ревността на любимия, друг ще бъде изправен пред важен избор