Зодиак

Овен

Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Телец

Днес доста ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревниви, макар че , в интерес на истината, не цялото Ви безпокойство е лишено от основание. Въздържайте се от необмислени постъпки и отложете изясняването на отношенията – днес можете да направите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подходящ за непланувани предварително занимания, които да повдигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекалено много. Най-важното, което трябва да направите е , да си осигурите позитивни емоции.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Днес за Вашия човек ще възникне доста сложна ситуация, и Вие ще бъдете единствения човек в света, който ще може да облекчи мъките на съвестта му и всичко друго, което ще му пречи да живее спокойно. Постарайте се да бъдете максимално внимателни и търпеливи. Той наистина го заслужава!

Лъв

Чак до вечерта ще се запази риска да се забъркате в обкръжаващата Ви обстановка и да приемете фикс-идеите за действителност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съюзници, партньори и съмишленици. Ако сте родени през средата на август, вероятността за заблуда и самозаблуда за Вас е много голяма. Играта на въображението си е по-добре да използвате в работа с творчески характер. При изпълнение на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и способност да спазвате индивидуален график. Всички официални дейности е добре да отложите за следващия ден.

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Ще се окаже, че трябва да отложите реализацията на някои планове, тъй като обстоятелствата ще се подредят по не най-добрия за Вас начин. Възможни са спорове с шефовете и разногласия с колегите, а всичко това по никакъв начин няма да способства за ползотворност на работата. Освен това , ще загубите интерес към по-рано започнати проекти, и ще ги довършвате буквално на сила. Личните отношения няма да Ви донесат сюрпризи, макар че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било основание. Не винаги е полезно много да мечтаете, а да не се замисляте , как да реализирате своите мечти…

Скорпион

Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Стрелец

Като цяло този ден е благоприятен, но вечерта ще усетите недоволство от себе си и от обкръжаващите. Не трябва да предявявате към хората завишени изисквания: всеки има силни и слаби страни. Не проявявайте егоизъм и не се затваряйте в себе си – такова поведение ще накара Вашите близки да страдат. Общуването с любимия човек ще Ви достави повече радост, а виж – раздялата може да постави основите на повече неприятности. Днес ще сте склонни към философски разсъждения, но не позволявайте на депресията да вземе връх.

Козирог

Ако днес се окажете в особено неприятна ситуация, можете да разберете какво трябва да направите, и то – без особени усилия. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „за” и „против”, и тогава решението ще стане очевидно. Звучи много по-просто, отколкото е всъщност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да успеете. Ако това ще Ви помогне, направете си списък. Понякога писменото изразяване на мислите опростява задачата. Въобще, ако сте близо до любимите хора, ще се насладите на приятен и отпускащ ден.

Водолей

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Риби

Денят ще Ви донесе доста интересни впечатления, ако се отправяте на пътуване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте главното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от неуспешни сделки: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да представлява заплаха. Бъдете по-внимателни към своето здраве . Поради невъздържаност при хранене може да се обострят хронични заболявания. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, тъй като вероятността за алергична реакция днес е изключително голяма.

предишна статияВалежите намаляват, леко покачване на температурите днес
следваща статияВелизар Шаламанов: Съветската военна техника е стара и не гарантира нашата сигурност