зодиите

Овен
През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това настроение е примамлива, но не бива да го правите. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, дори и да Ви се струва, че печалният Ви профил в огледалото не изглежда зле.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще се обиди от някакви Ваши думи и действия, в които Вие няма да виждате нищо обидно. Постарайте се да се помирите и да приемете факта, че той е с повишена чувствителност и ранимост , и си направете от това съответните изводи.

Дева

За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение.

Везни

Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.

Скорпион

Колкото и невероятно да звучи това, но вече сте се уморили да пазите тайната – най-вече за това, че Ви се иска целият свят да узнае за тази прекрасна връзка, която е възникнала между Вас и един определен човек. Обикновено нямате нищо против погледите, хвърлени крадешком, и тайните срещи, но не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец

Днес ще Ви бъде трудно да си спомните за нещо, касаещо Вашия любим човек, но не за това, какъв е станал,а какъв е бил, в началото на близките Ви отношения . Ще Ви бъде доста обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв начин. Но какво пък – имате изменен и подобрен варианта.

Козирог

Замислете се днес, искате ли с Вашия любим човек продължителни отношения. Ако си отговорите с „да”, то може да започнете да ги градите още от сега. Ако ли пък „не” (което е доста вероятно), то можете да поставите голям и дебел кръст над всичко, което сега съществува между вас, и да започнете да търсите нещо по-сериозно.

Водолей

Ако търсите вдъхновение, обърнете внимание на това, което обикновено Ви разочарова. Звучи парадоксално, но това може да се окаже добра идея. Ако нещо Ви дразни, значи има сериозна причина. Намерете тази причина, и ще намерите решение на сложния проблем, който сега стои пред Вас. Новите идеи се раждат от стари ситуация, така че ако се поразгледате и се поровите достатъчно добре, за себе си ще преоткриете цял нов свят….

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

предишна статияДженифър Лорънс и изолацията: бира в 17:00, вино – час по-късно
следваща статияВремето остава непроменено – превалявания облачност