Зодиак

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Телец

Понякога най-доброто нещо, което може да направите е, да не правите нищо, особено когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се , да не го показвате. Ако нещата върват нататък, даже си дайте вид, че нищо не Ви е направило впечатление. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не трябва да форсирате развитието на нови отношения. Не правете грешния извод, че трябва да поощрите този човек или да го зарадвате с положителен отклик. Позволете му известно време да се повари в собствен сос.

Близнаци

Бъдете много внимателни днес към приятелите на Вашия любим човек. Опитайте се да станете за тях ако не приятел, то поне малко по-близък, а не съвсем чужд човек. За Вашата половинка това .несъмнено, ще бъде приятно, и вие ще се почувствате по- близки .

Рак

Днес Вашияt любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.

Дева

Вероятен е успешен изход от нещо, за което много се безпокоите. Само че не трябва да се отпускате. За да се подредят нещата по най-благоприятния за Вас начин, ще се наложи да полагате усилия през целия ден. За съжаление, не трябва да се доверявате на никого! Някои съюзници ще Ви подведат заради собствената си небрежност, а други ще предпочетат да се присъединят към Вашите недоброжелатели. Само действително обичащият Ви човек ще Ви разбере от половин дума и ще Ви бъде опора в трудна минута. Ако имате такъв във Вашето обкръжение, бъдете снизходителни към него. Със своята критика днес можете да изкарате от равновесие буквално всеки…

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

През този ден може да започнат да Ви измъчват съмнениея: достойни ли сте за своя любим човек?; заслужава ли си той въобще да се занимава с Вас? Ако си отговорите отрицателно, опитайте се да си дадете сметка, защо отговорът се е получил именно такъв, и най-важното – как да се справите с тази неприятна ситуация.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.

Водолей

Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби

За Вас денят е напълно успешен, макар че не е лишен от грижи и ангажименти. Той е свързан с поява на нови идеи , замисли и цели. Вашите планове ще стават все по-смели , а и увереността Ви в собствените сили ще нараства. Може да започнете работа по важен проект, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че романтичното настроение днес няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе много приятни любовни преживявания. Възможно е помирение след някаква разправия , или възстановяване на отношение с човек, който Ви е много скъп.

предишна статияНосенето на маски в Германия става задължително
следваща статияПредимно слънчево време днес с ниски температури сутринта