Зодиак

Овен

Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Телец

Днес на Вашия любим човек ще му е трудно да разбере, какво имате предвид, дори и Вашите обяснения да са съвсем ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на съвсем различни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

През този ден Ви очакват изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през сутрешните часове трябва да обсъждате детайлите на съвместен план , или да доведете до съвършенство вече започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате правилата по техниката на безопасност, а и да контролирате своите мисли и преживявания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и сексуалните контакти. В сложната ситуация най-добре ще се справите с помощта на семейството си.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще му се прииска да Ви признае за нещо важно, сериозно и дълбоко, което е разбрал съвсем неотдавна, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате много внимателно и да оцените казаното по достойнство, защото в противен случай много лесно на Вашите отношения може да се постави кръст.

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Денят ще Ви радва с нови възможности. Наистина, за да можете да се възползвате от тях, трябва да се откажете от някои стари връзки и привички, но това съвсем няма да Ви уплаши. Готовността да възприемете всичко ново и способността да забравите стереотипите, днес се явяват едни от силните Ви страни. Още едно качество, което навярно ще Ви е нужно, това е умението спокойно да реагирате на глупостите, които говорят и правят другите хора. Там, където другите се карат и ругаят, Вие трябва само иронично да се усмихвате, без да давате воля на раздразнеието и гнева си. Поведението Ви ще стане достоен пример за много хора.

Скорпион

Днес има вероятност за удачни срещи и общуване с авторитетен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия кръгозор и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предишна любов. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви предпазва от необмислени постъпки. Някъде след обяд ще нарастне нуждата Ви от оригинална обстановка и интересни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да смените вида на дейността си в момента. В същото време ще придобият важност домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще започнат да Ви диктуват правилата на поведение.

Стрелец

Не бързайте с новите инициативи през първата половина на деня : голяма е вероятността да направите куп щуротии под влияние на някакви илюзии, бурни чувства или неверни съвети. През това време от денонощието не трябва да правите нищо, което би довело до обостряне на хронични заболявания. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( например подозрения в нечестни намерения на партньор или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подходяща за занимания от личен характер, решаване на творчески задачи и любовни срещи.

Козирог

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Водолей

Днес няма да имате пълна самостоятелност. В едно и също време ще сте зависими както от реализация на собствените планове, така и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви обективни изисквания, например на спуснато отгоре разпореждане, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, предизвикани от някакви хронични или професионални заболявания. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, но в резултат ще остане все същия недостатък – липса на свобода и независимост.

Риби

Частите на много сложната и забъркана главоблъсканица най-на края ще започват да си идват по местата, но не е много важно дали Вие ще приключите или не. Отговорът, който ще получите, едва ли силно ще промени живота Ви. По-важен е самият процес на неговото търсене и затова си дайте повече време, за да може всичко да се изясни. Изпитайте удоволствие , задавайки въпроси и сортирайки получената информация. След това ще можете да се радвате на своите уникални открития. Вероятни са спорове с приятели и колеги, както и горещи дискусии със съмишленици. Но за съжаление, Вие ще чувате само себе си, макар че ще Ви се казват много достойни за внимание неща.

предишна статияВремето се захлажда, валежите вамаляват следобед
следваща статияАПИ: Мокри и хлъзгави са пътните настилки