хороскоп

Овен

Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Телец

За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. При това емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за „разпускане’ не се предвиждат. Това пък ще доведе до влошаване на самочувствието, и има вероятност от нервен срив. Независимо от всички трудности, ще успеете да запазите топлите и доверителни отношения с близките си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички семейни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде много полезно.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в семейството ще донесат голяма полза не само на Вас, а и на всички от Вашето обкръжение. Сега е прекрасно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домакински придобивки. Спокойните отношения в семейството, а и любовта, ще повдигнат Вашето настроение.

Лъв

Готови сте да доведете някого в дома си? Помислете много добре, за какво става дума – за запознаване с Вашето семейство, или просто да покажете, как живеете. Всичко може да завърши с това, че после за Вас да се говори дълго време, а може и нещата да станат такива, че после дълго да съжалявате. Това не значи, че трябва да проявите прекомерна предпазливост, но повече предпазливост няма да бъде излишна, особено ако страстната Ви натура се опитва да оттласне встани всички здрави мисли…

Дева

Вашият любим човек трудничко ще разбира, какво искате да му кажете. В един момент даже може да престане да уточнява детайлите и да се опитва да навлезе в същността, а само ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се в никакъв случай да не допускате това.

Везни

Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Вашите възможности и желания днес ще съвпадат във всичко, в това число и в личния живот. Така че може да се почувствате вълшебник, велик магьосник или каквото там си искате. Важното е, да използвате тези възможности в своя полза. Или в полза на Вашия любим човек – въпрос на избор…

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Днес ще Ви се наложи да направите много сериозен избор между работата, обучението и промяна в личния живот. Наистина изборът ще е сложен, но няма да го направите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали любимият човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка… не се знае.

Риби

Вашият любим човек днес ще бъде доста необщителен и даже ако поискате да го разговорите или да го предразположите към откровеност, едва ли ще успеете. В крайна сметка с някои неща се налага да се помирим, и да ги приемем такива, каквито са.

предишна статияЕвропейския „начин на живот“ срещу американския
следваща статияПо-малко заоблачавания и повече слънце през днешния ден