зодиите

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, така и за Вашия любим човек, към който и период да се отнася той. Това, как ще излезете от подобна ситуация, за сега на звездите не е ясно.Явно е, че всичко традиционно зависи само от Вас.

Близнаци

Денят ще премине отлично, ако не се скъпите на комплименти и не икономисвате окуражителните думи. Да, днес хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „за Ваша сметка”, но това не е толкова лошо, като се има предвид, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с лихва ще стигнат за всички. Не се страхувайте от смели проекти! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно положение, но това по никакъв начин няма да се отрази на Вашата репутация и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадение, в следствие на които ще имате възможност да оправите отношенията си с много скъп за Вас човек.

Рак

Имате роднини в чужбина? Това може да означава, че днес ще получите известие отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и даже озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви съветват, да претеглите всички „за” и „против”, за да не се окажете след това глупак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви помогнат?

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма някакви особени причини, а и поведението Ви да не се отличава особено от обичайното Ви, звездите препоръчват, да измислите нещо, защото в противен случай ще Ви заподозрат в неискреност.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

предишна статияПродължава топлото време
следваща статияАктуална пътна обстановка