хороскоп, почивка

Овен

Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Телец

Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще се струва, че гледа през Вашите очи и разбира всичко, което искате да направите и защо точно го искате. Постарайте се да не му се смеете много силно и гръмко, макар че изводите му ще бъдат на места наивни, на места -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Рак

Голяма е вероятността през този ден, да се скарате с Вашия любим човек за глупости, и то – да се скарате доста сериозно. Нека това не Ви разстройва: подобни случаи са предназначени, за да може „да се изпуска парата”, а и да се сваля натрупалото се напрежение.

Лъв

Денят обещава хармонични отношения с околните, но не може да Ви избави от необходимостта да работите. Стабилният доход и перспективата на време да заплатите текущите сметки, пътувания, обучение , или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен стимул за целенасочена планомерна дейност. Постарайте се да укрепите или да възстановите добрите отношения с подчинените и колегите, а така също и с хората, които Ви правят някакви ценни услуги. Добър резултат може да се получи от проверени някога методи на лечение или здравни превантивни мерки.

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред нелекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, за да имзте след това време и за удоволствия…

Скорпион

Ограничете деловата си активност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става около Вас, но от това няма никаква нужда. Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова – от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте до целта, отколкото си мислите. Дерзайте!

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Днес, заедно със своя любим човек за пореден път ще откриете удивително сходство на интереси, еднакви епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в начина на мислене. Възможно е даже да говорите в хор! Но ако е така, значи наистина можете да се наречете половинки един на друг.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

предишна статияИ днес времето ще е неприятно – който може, да си стои в къщи
следваща статияМеган Фокс ще се снима в екшън-фантастиката „Аврора“