хороскоп

Овен

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Не икономисвайте силите си, за да се подготвите за следващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои изменения и вероятно ще се досетите за онова, което Ви предстои. Само че за безпокойство няма причини – просто се убедете, че сте емоционално подготвени за решението на тези задачи. Въображението Ви рисува много по-страшни картини от тези, които някога биха могли да станат реалност, та защо не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което страшно много държите. Много е опасно да давате воля на емоциите си, защото именно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и конфликти с обкръжаващите. На провокациите, които днес ще бъдат предостатъчно, не трябва да се поддавате при никакви обстоятелства. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с любимия човек или стар приятел, или да поговорите с близките си за онова, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично настроение, за съжаление, няма да може да се похвалите.

Лъв

Днес на някого много ще е необходима Вашата помощ. И на Вашия любим човек също, ако се съгласи да участва в съвместно мероприятие с Вас. Само че той наистина може да се откаже по такива или онакива причини, които действително може да са обективни.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни

Решителността Ви направо удивлява околните. По начало дълго и внимателно претегляте всички „за” и „против”, а днес ще взимате решения почти мълниеносно, бързо ще се ориентирате в ситуацията, ще се ръководите от интуицията си и няма да искате мнението на когото и да било. Чувствате, че вървите по правилния път и няма да сгрешите – скоро ще реализирате онова, което сте си поставили за цел. Бъдете предпазливи при работа със сложни инструменти, защото през този ден са вероятни битови травми. За сметка на това, пътуванията днес ще бъдат изключително успешни.

Скорпион

Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни задължения. Благоприятно ще премине общуването с колеги, както и обсъждането на нови постижения. Днес може да предложите своите идеи за частична корекция на работния процес, а също и на плана за деня. Критиката ще се възприема леко. В семейството ще възникнат дълги разговори и обсъждания. Добре би преминало общуването с родителите, а и организирането на семейни мероприятия.

Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и как да ги изкажете . Днес си струва да си направите експеримент и да си премълчите, докато другите се оправят в ситуацията. Позабавлявайте се на взаимодействието на участниците в групичката и си помислете, как тези хора работят заедно. Ще откриете интересни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един начин за общуване, който никога не сте взимали под внимание. Приемете го днес, а се възползвайте от него утре.

Козирог

През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

Известни сте със своята потайност. Ако става дума за пазене на някаква тайна, Вие се справяте с това по-добре от останалите. Така че ако научите нещо любопитно, съвсем няма да Ви е трудно да не го споделите, дори и през целия ден да ходите със загадъчна усмивка на лицето. Само че трябва още да се старете за това. Какъв смисъл има от една тайна, ако всички научат за нея?

предишна статияОще дъжд и вятър и днес
следваща статияДуейн Джонсън – Скалата стигна 200 милиона последователи в „Инстаграм“