хороскоп

Овен

Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои важни въпроси не можете да разчитате на подкрепата на сегашните си партньори, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се опитайте да се върнете към идеала, който някога сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до съвсем неотдавна сте считали за важни. Възможно е и да не се налага да търсите подкрепа отвън, тъй като старите ценности все още са живи в душата Ви и са в състояние да Ви станат морална опора.

Рак

Оказвате се безсилни пред неблагоприятното стечение на обстоятелствата в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, но за съжаление само на някои ( даже – на много малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да постигнат това удоволствие. Има риск да загубите доверието на човека, от когото зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете очакванията на потенциалния работодател. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в личните отношения, и на практика няма да имате поводи за тревоги и вълнения. Ще Ви зарадва възможността да обкръжите любимия човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате искрена благодарност.

Лъв

Днес на Вашия любим човек няма да иска да Ви напомня за някои моменти от Вашия съвместен живот, макар че това би било много полезно за по-нататъшните отношения. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните миналото заедно. Трябва да помогне.

Дева

В непривична обстановка Вашият възлюбен може в края на краищата да Ви покаже, колко много значите за него. Обърнете внимание на това, че много неща тази сутрин ще се развиват трудно, със забавено темпо. Отменете планираното за днес ходене по магазините и за покупки – не се препоръчва да се запасявате за дълъг период. Има вероятност днес да възникне конфликт с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не пренебрегвайте профилактиката.

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е невероятно – прекалено. Всъщност, любовта и разума не се съчетават особено, и затова Вашата половинка няма да бъде във възторг от промените, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си макар и капчица от своето обичайно безумство…

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква дейност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте съветите на своя приятелка, как да постъпвате в любовните отношения. Предстои Ви разговор с влиятелни покровители. Възможно е, това да бъде от полза за Вашите интереси. Има опасност днес да се опитате да се затворите в себе си, а това никак не би било от полза за Вас. Помнете, че семейството е крехък кристален съд.

Козирог

Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

Риби

Ще се наложи да проявите невероятна гъвкавост, за да избегнете трудностите и конфликтите в отношенията с близките си. Днес към Вас предявените изисквания ще бъдат толкова високи, колкото и противоречиви, че да им отговорите ще бъде просто невъзможно. Не жалете време за обяснения и не мислете, че не Ви слушат – най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е много удачен за правене на покупки – придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете грешка в избора, а и парите си няма да похарчите напразно.

предишна статияВремето се позатопля
следваща статияЗа една от зодиите денят е много подходящ за веселба и почивка