зодиак зодии

Овен

Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Телец

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Романтичните увлечения избухват лесно и се развиват стремително, макар че обстоятелствата сякаш съвсем не предразполагат към това. Най-лекомислените Лъвове даже са готови да пожертват вече създадени отношения, заради случаен флирт. Доста време ще заеме регулирането на семейните разногласия: ще се наложи да помирявате спорещи роднини, да търсите компромиси и да правите планове, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не трябва да са големи, за да не се отразят на и без това „тънкия” Ви бюджет.

Дева

Любовният влак пристига на гарата и се спира точно пред Вас! Ще Ви се падне не малко нежност. Отговорете със същото. Помнете, че любовта приема най-разнообразни форми, а този прилив на положителна енергия може да произлиза от член на Вашето семейство, от прияте, и даже от рядко благороден колега! Зад тази топлота на стоят някакви скрити мотиви, а просто тя е израз на ценността, която Вие с присъствието си придавате на живота на някого. Изпратете подобно послание на човека, когото обичате.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Няма да се наложи днес Вашият любим човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „навити”. Важното е, да не дадете възможност на когото и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крака да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей

Денят е подходящ за общуване с приятели и за четене. Стягайки се за кратко пътешествие, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви позволи да изберете най- интересните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с благоприятни промени. В къщи може да се заемете с разместване на мебели или с основно чистене. Вечерта отношенията с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и затова се постарайте, да избегнете караниците.

Риби

Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

предишна статияКолко българи трябва да се избият, за да си оправим пътищата?
следваща статияСлънчевото време се завръща