Хороскоп

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец
Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци
На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак
Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен , и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв
Ако сте измислили нещо съвършено ново и искате да го издемонстрирате пред всички присъстващи, днес ще имате отличен шанс да направите това. Ще направите онова, което обожавате повече от всичко: направете представлението. Вашите зрители с удоволствие ще го гледат, и даже колегите Ви с удоволствие ще Ви аплодират. Публиката иска повече! Продължавайте в същия дух.

Дева
Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни
Днес звездите ще подредят всичко точно така, както Ви харесва. Любов и романтика – ето какво обичате Вие в живота и в този свят повече от всичко! И Вие, и любимия човек ще бъдете изпълнени с чувства и емоции, и е възможно да поискате да изпробвате нещо ново. Например да отидете в нов ресторант, дискотека, или да се присъведините към нова компания.

Скорпион
Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Роднините Ви чувстват недостиг на внимание и затова им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се очертават обнадеждаващи финансови постъпления. Всичко би било добре, но за сега е само на ниво „проекти”. През първата половина на деня ще Ви е трудно да се „включите” на работен режим. Трябва първо да се събудите достатъчно добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата , да не говорите много, и да пестите своята енергия. Би било добре, ако успеете да отдъхнете малко.

Козирог
Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятен, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града, на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите. Е, ще го почакате, защото заради карантината няма да пътувате.

Водолей
Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек. Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби
Тъй като днес ще сте в състояние да решите всички свои проблеми самостоятелно, няма да се наложи да ангажирате своя любим човек с тях . Задачата му ще бъде, само да Ви подтикне в нужното направление, както и да придаде нужното ускорение на Вашите мисли и действия.

предишна статияЕвропейската солидарност и балонът на руско-китайската помощ
следваща статияПродължава слънчевото време