зодиак зодии

Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Телец

През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия любим човек прекалено близко до себе си и сега се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и страничен член на обществото. Нима наистина смятате, че такова положение на нещата е нормално?

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Днес може да откриете , че Вашите представи за любов съвсем не съвпадат с тези, на Вашия любим човек. Постарайте се, колкото е възможно по- бързо да достигнете до средно аритметично във Вашите съждения, иначе конфликтите в бъдеще са неизбежни.

Лъв

Този ден може да се отбележи със забележително стечение на обстоятелствата, а Вие, като всеки предприемчив Лъв, ще ги използвате в своя полза. Именно благодарение на удивителната си находчивост, ще изпреварите всичките си съперници и ще спечелите надмощие над недоброжелателите. Положението, което за другите би изглеждалио безизходно, ще Ви разкрие изключително разнообразие от възможности. Пазете силите си – сега преумората е нежелателна. Старайте се да планирате деня си така, че след обяд да имате малко време за спокойна почивка, приятна разходка и интересен разговор със стар приятел.

Дева

Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и натрупвания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно, и да бъдете въвлечени в луда авантюра За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.

Стрелец

През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за малки, но дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности в резултат на невнимателно боравене с техника, или от преумора. Повишава се вероятността за разправия с обкръжаващите Ви, в това число с колегите, началството, родителите, децата или любимия човек. С важни работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се препоръчва да не се захващате с мащабни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задачи.

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. . Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.

Водолей

Доста трудно ще бъде днес на Вашия любим човек да разбере, какво точно искате от него , та затова ще се наложи да му обяснявате всичко не по веднъж и не по два пъти. На практика с търпение и труд винаги се постига успех, а за своите старания ще получите стократна отплата. Само не се знае в каквъ вид…

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

предишна статияОблачността и днес ще е предимно значителна
следваща статияМаксималните температури днес ще бъдат между 14° и 19°