Овен

Ако отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само трябва да се заемете с нещо интересно, и да позабравите за своите вълнения. Както винаги, за Вас не представлява трудност, да си намерите подходяща компания. Може да се наложи да отделите време за роднини, които се оплакват, че отдавна не са Ви виждали. Но това е приемлива цена, тъй като и сами знаете, колко много Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв

Всички искат да общуват с Вас и непрекъснато получавате доста интересни предложения и покани. Бъдете пресметливи – голяма е вероятността, да попаднете на скучно мероприятие, измъкването от което няма да е съвсем лесно. На дамите предстои да бъдат по-взискателни към своята външност. Небрежността и безредието може да се отразят зле на Вашата репутация. След неотдавнашните вълнения, мирът в семейството ще се възстанови. Днес ще имате възможност откровено да поговорите с близките си, както и да обсъдите натрупалите се въпроси. Може да сте сигурни, че ще бъдете разбрани правилно.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се концентрира върху този или онзи процес, тъй като непрекъснато ще го отвличат радостни, или напротив – безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се изпарите от неговите желания макар и за един ден.

Везни

Вие сте мечтател. Представяте си куп неща : работата, която бихте искали да имате; партньора, който бихте предпочели да виждате до себе си; гардеробът, който би Ви бил по вкуса; обществото , в което бихте се чувствали по-комфортно от квсякога; светът, в който бихте живели прекрасно… Независимо от това, какво си представяте и рисувате мислено, винаги е вероятно да предприемете конкретни действия, за да станат мечтите Ви реалност. Защо да не опитате да направите това днес.

Скорпион

Доста много зависи от това, ще успеете ли да намерите правилен подход към създалата се ситуация. Старайте се да не избързвате нито с решенията, нито с реализацията им в живота: може да помислите и два, и три пъти – ситуацията не изискава, да се бърза. За нови неща се залавяйте с цялата възможна сериозност и основателност. Във веселото настроение няма нищо лошо, но ако то повлече след себе си лекомислие, може много да изпуснете. Общуването с любимия човек ще изисква тактичност и деликатност. Не се дръжте по начин, който е неприятен на Вашата половинка.

Стрелец

За Вашия любим човек днес ще бъде много важно, да го разберете. Има вероятност и да можете да го посъветвате, как да действа в създалата се ситуация. Това всъщност не е най- главното. Най-главното е, да разберете , какво става , да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог

Днес не се полъгвайте по примамливи предложения – има вероятност , да Ви измамят партньорите. Опитайте се бързо да се справите с дребните неща , а взимането на сериозни решения отложете за друг ден. Вечерта желанието Ви за общуване значително ще намалее и ще Ви се приска усамотение и спокойствие. Даже телефонните разговори ще Ви дразнят. На финансовия фронт всичко ще бъде както никога удачно. Вечерта може да разчитате на незначителни финансови постъпления или интересни предложения.

Водолей

Водолеите са с повишена раздразнителност, и често излизат извън себе си заради неимоверни дреболии. Вместо да се съсредоточите върху действително важното, преживявате зарад битови неразбории, правите от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е напълно по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, превръщайки ги в повод за шеги и усмивки. Вероятни са незапланувани посещения, при което неканените гости може да поискат да поостанат по-за дълго. Освен това е възможно и получаване на покани, от които ще бъде трудно да се откажете.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

предишна статияТемпературите остават ниски и днес
следваща статияДиетата помага при борба с рака