зодиак

Овен

Ако отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Телец

Много рядко се случва така, че представител на Вашия знак да се чувства неуверено. Това значи, че на другите е трудно да се справят с Вас, тъй като едва ли бихте позволили някой да вземе връх . Ако някой поиска да Ви прехвърли представителни пълномощия, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в състояние да направят това сами, с радост бихте го направили. Така че ако днес Ви попадне подходящ случай, непременно се възползвайте от него.

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и дори в най-безрадостните ситуации да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, съвсем не са малко: трябва само да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, личният Ви живот направо ще разцъфти.

Рак

Не се опитвайте да държите под пълен контрол неща, които не могат да бъдат контролирани. Ако това не Ви е по силите, приемете нещата такива, каквито са. По-добре направете крачка назад, въздъхнете и се отпуснете. Направили сте всичко, което е по силите Ви и сега остава само да се наслаждавате на свободното време, което се е оказало, че имате. Защо мислите, че е задължително нещо да правите? Понякога е достатъчно просто да съществувате.

Лъв

Звездите Ви препоръчват, днес да си устроите светски ден. Постете някакъв клуб, ресторант или театър, но задължително с Вашия любим човек. Без него това мероприятие ще бъде действително безсмислено, и на практика – ненужно. Нека вашата двойка бъде най-забележителна тази вечер!

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни

Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, но и се безпокоите от възможността спокойно да поговорите с близките си хора. Този ден е свързан с вълнения, истинската причина за които е трудно да се определят, а и самите Вие дори пред себе си не признавате, какво точно не Ви устройва в създалата се сложна ситуация. Не предприемайте крачки, последствията от които ще бъде трудно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете днес особено тактични с децата. Не е желателно да харчите големи суми с цел задоволяване на собствените си капризи.

Скорпион

Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….

Стрелец

Този ден ще даде възможност на Стрелците да постигат успехи във всяка работа, с която се заемат с достатъчно хъс. Амбициите Ви ще се реализират и смелите Ви идеи ще се реализират в живота, благодарение на своевременното вмешателство на силните на целия свят. Възможно е получаването на пари или връщане на стар дълг. Денят е подходящ за светски развлечения, публични изяви и посещения на многолюдни мероприятия. И общуването с близките хора, и новите запознанства ще Ви радват еднакво. Възможно е получаване на неочаквани предложения, които ще Ви позволят да намерите достойно приложение на своя талант.

Козирог

Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?…

Водолей

През този ден ще може да се радвате на хармонични семейни отношения, взаимно уважение и прекрасно общуване в любовта. Има вероятност късмет да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не трябва да хитрувате и да извъртате.Ако действате открито, това ще бъде залога за Вашия успех!

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

предишна статияОтново дъждовно време след двата хубави дни
следваща статияКнига за Хари Потър продадена за 60 000 паунда