Зодиак

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес доверието ще стане препъни-камъкв отношенията Ви с любимия човек. Имено поради неговото отсъствие между Вас може да възникнат много горещи спорове, които могат да повлекат след себе си повече от неприятни последствия. Постарайте се да вярвате и дайте възможност да повярват и във Вас.

Близнаци

Трудолюбието Ви е достойно за най-високи похвали, а и Вие отлично умеете да запазите спокойствие даже и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работатата си не за дълго, или да си направите малка почивка, и то – точно сега. След като упорито сте се изкачвали на тази планина , е дошло време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който вече е останал зад гърба Ви. Ще бъдете приятно учудени от това, колко много сте успели да преминете. Не е възможно да се радвате от сърце на своите успехи, ако през цялото време сте заети от покоряване на нови върхове.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще се наложи дълго време да доказва някаква истина, с която Вие, по една или друга причина, няма да се съгласявате. В крайна сметка или ще стигнете до консенсус, или ще промените своето мнение. Важното е, спора ви да не завърши с караница.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните. Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

Днес ще се наложи да станете истински защитник на своя любим човек. Може да влезете в ролята на адвокат, но звездите не изключват вероятността да поработите и с юмруци. При всички положения пуснете в ход своите таланти, знания и умения. През този ден те ща са Ви много нужни.

Скорпион

Няма да се наложи днес Вашият любим човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „навити”. Важното е, да не дадете възможност на когото и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крака да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец

Няма да се наложи на Вашия любим човек днес дълго да Ви уговаря за това или онова рисковано действие, тъй като и сами ще сте готови да поемете някакъв риск и то даже по-голям , отколкото той би могъл да си представи. Само се постарайте, да не го шокирате със своята готовност.

Козирог

Днешният ден ще бъде благоприятен за срещи с близки хора и с роднини. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате семеен празник. Общуването днес ще бъде приятно и увлекателно и ще научите много интересни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични постъпления.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Денят ще се подрежда не съвсем така, както сте очаквали и ще се наложи да правите промени в плановете, които сте си направили. Бъдете готови да импровизирате! Именно от това, до колко бързо сте в състояние да се ориентирате в ситуацията, ще зависят резултатите през този ден. От стари приятели може да получите доста ценна информация. Роднините може да Ви сервират сюрпризи, които, за съжаление, няма да са от най-приятните. За щастие не става дума за някакви действително сериозни проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате така, както се полага – с хумор, но без излишни преживявания.

предишна статияОблачен ден с температури до 29 градуса
следваща статияВремето остава предимно слънчево, но с превалявания