хороскоп
хороскоп

Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това , макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

Не е желателно през този ден да решавате и да обсъждате финансови и имуществени въпроси, а и да си правите дългосрочни планове, изискващи значителни инвестиции. Идеите Ви едва ли ще срещнат подкрепа, а опитите да настоявате за тяхното обсъждане , може да поведе със себе си кавги. Не трябва да планирате за този ден пътуване и занимания, свързани със сериозно физическо натоварване. Денят е подходящ за посещение на музеи, театри и изложби. Даже разговорите за изкуство ще повдигнат настроението Ви, ако ги водите с интересни хора. Ако сте дама – Рак, може да очаквате ново запознанство.

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Изкарайте деня спокойно: крясъците и сълзите няма да разрешат проблема, а и антидепресанитите също няма да са от полза. .Трябва само да се стегнете, да се усмихнете и да решите какво точно искате. Семейството, поуморено от Вашите капризи и настъпателност, ще Ви бъде много благодарно.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” – някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.

Водолей

Имате много вярно и предано сърце, а едновременно с това сте любознателни и независими, и съвсем не е леко да бъдете обуздани. За другите хора е сложно да разберат тази сложна комбинация, но . бъдете уверени, че редом с Вас винаги има хора, които ценят тази рядка комбинация. Хората, които искат да свържат живота си с Вас, ще разберат по какъв начин се изхитряте да съчетаете в себе си тези качества, и няма да Ви молят да се откажете от което и да било от тях, за да ги удовлетворите.

Риби

Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства.

предишна статияПредимно слънчево, температурите до 12 градуса
следваща статияЕдна от зодиите днес да се подготви за професионални трудности