зодиак

Овен
Крайно неблагоприятен във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Телец
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и влиятелни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко положителен факт може да стане участието Ви в някакъв мащабен неформален проект, оригинална акция (например благотворителна), в презентация, в юбилей, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отказвайте от срещи с приятели и от възможността да възобновите връзките с бивши съмишленици.

Близнаци
Емоциите Ви преживяват упадък, а ситуацията става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен драматична. Но как бихте се чувствали и Вие, ако някой прекалено много Ви притиска, за да измъкне от Вас поне някоя дума за нещо, а Вие отлично знаете, че това няма да стане? От друга страна сега е много лесно човек да Ви предразположи на разговор. Ако попаднете на подходящите слушатели, най-доброто решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко онова. Оето сте постигнали в последно време.

Лъв
Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внестс бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става – при Вас това се получава доста добре…

Дева
Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни
Днешният ден ще запомните за дълго, но причините за това ще бъдат доста приятни. Още от сутринта, щом като се събудите, ще сте настроени за романтика и бушуване на страсти. Не очаквайте прекалено много от своите приятели, освен от най-близкия, с когото често сте неразделни.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макат че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
Днес ще Ви бъде много лесно да си намерите събеседници, и затова едва ли ще имате възможност да бъдете в усамотение. Пред обсъждането на отдалеченото бъдеще, вероятно ще предпочетете разговор по омръзнала Ви, възможно болезнена, но все още актуална за вас тема. Желаещи да поддържат тази тема, безусловно ще се намерят, но все пак не забравяйте, че те си имат свои интереси и свой предпочитан стил на общуване. Всеки диалог ще бъде успешен, ако страните са в състояние да постигнат съгласие по основополагащи пунктове на спора и са с желание да спазват правилата един на друг.

Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей
Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби
Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

предишна статияЗащо принц Уилям не гледа ”Tiger King”
следваща статияТопъл ден с кратки превалявания в Южна България