Дневен хороскоп
Дневен хороскоп

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

 

Телец

Дошло е време да се погрижите за житейските неща – да идете за покупки, да подметете пода, да се справите с прането. Накратко, да се заемете с нещата от Вашия списък, отложени за последната минута. Навярно ще Ви е трудно да обхванете всичко, имайки предвид Вашата заетост, но определено си струва, да положите усилия. В края на крайщата колкото по-бързо се справите и приключите, толкова по-бързо ще се възползвате от радостите на живота.

Близнаци

Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния. Това означава, че не трябва да се учудвате, ако не можете да определите , какво Ви се иска повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете у дома и да се потъркаляте на дивана , с книжка в ръка. Ако имате сили да излезете сред хората, постарайте се, да направите точно така. Възможно е, пребиваването вкъщи да Ви се струва много съблазнителна идея, но общуването с хората ще Ви зареди с енергия и ще Ви обогати с идеи. Понякога се налага да излезете от своята уютна раковинка, дори и много да не Ви се иска….

Рак

Безпристрастната гледна точка е винаги най-правилната, а това е особено валидно днес, когато около Вас ще кипят куп емоции. Ако това се случи в професионалната сфера, опитайте се, колкото може по-бързо да се окажете далече от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до личната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към откровен разговор.

Лъв

Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес Вие навлизате в такава фаза, когато поведението Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат влияние над Вас. Напомнете им, че сте в състояние самостоятелно да се справяте със своите задачи, а след това потвърдете думите си с действия. Спомнете си, как в последно време сте хвърляли прах в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че наистина умеете да боравите разумно със своите пари.

Дева

За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни

Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.

Скорпион

Всичко, което трябва да направите днес е, и по-нататък да продължавате да следвате своите инстинкти, а трябва да знаете, че те ще Ви покажат пътя съвършено точно. Продължавайте да се движите по направлението, при което се чувствате най-комфортно, а и така ще избегнете отклоняване от верния курс. Започвате да се чувствате комфортно в новата роля, която, както по-рано Ви се е струвало, е съвършено неподходяща за Вас. Взимайки по-активно участие в живота на обществото, може да засилите чувството си за усещане на целите, така че си помислете за дейността на доброволците.

Стрелец

Малко тъжно, самотно и странно ще се чувствате днес. Дори и присъствието на Вашия любим човек няма да Ви радва, както е обикновено. Постарайте се все пак да се настроите на неговата позитивна вълна: може би тогава и Вие ше се почувствате по-добре…

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей

Не винаги достиженията са най-главното в живота. Възможно е днес да се замислите за процеса на пътешествие, а не само за крайната точка, към която ще се отправите. Победа в състезание или конкурс могат да Ви донесат само кратковременно чувство за удовлетворени , или да Ви накарат да се почувствате важна опора, но каква цена трябва да платите за целта? Помислете по какъв начин може да подредите нещата така, че не само да може да учасвате в общата игра, но и да изпитате удоволствие от този процес. Внимавайте, да не се окаже много висока цената!

Риби

Денят е благоприятен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и внимателни. Времето е подходящо за общуване, преписки и разговори на професионални теми. Може да се обърнете към консултант по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и добри . Предстоят Ви нови запознанства.

предишна статияЕкзотични зимни дестинации и техните кухни
следваща статияХіаоmі избpa място за новия си aвтoмoбилен зaвoд