зодиак зодии

Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

 

Телец

Някъде към обяд ще забележите, как нещо започва да се променя във Вашите отношения. Ако това е свързано с романтика, Вие ще получите много важно доказателство за това, че Вашият партньор се вслушва в желанията Ви. Ако това се отнася за приятелство, ще си дадете сметка, че приятелите придават много голямо значение на потребностите Ви, и ценят Вашето време. Всичко в живота Ви ще бъде в равновесие, така че се пригответе да получите удоволствие от този хармоничен и приятен период.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек би Ви се искало днес да прекарате деня, и смело вървете там, където такива се въдят в изобилие. Умните се срещат в библиотеката, веселите – в дискотеките, а общителните – на купоните. Само помнете, че от всяко правило има изключения.

Рак

Денят е подходящ за начало на сериозни отношения от всякакъв характер. Много вярно ще преценявате себе си, а и околните и поради това ще бъде много трудно да изпаднете в заблуждение. Интуицията ще Ви помага да се справите с уреждането на вече съществуващи отношения. Ще сте склонни да проявявате по-голяма мекост , както и да правите отстъпки, от които няма нужда. Раците-родители ще трябва да се заемет с проблемите на децата. Денят е много подходящ за семейни мероприятия.

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Подходящ ден за всякакви занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че днес ще се разбирате само с любимия човек и то само поради това, че той ще е готов да гледа на Вашите капризи през пръсти. Останалите представители на Вашето обкръжение са настроени по-критично, а и Вие нямате навик да си премълчавате поне понякога, така че ще бъде трудно да се избегнат конфликтите. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни приключения и приятни преживявания. Намалете физическото си натоварване.

Везни

През този ден трябва да се държите безгрижно и непосредствено, да бъдете, по възможност, максимално жизнени и естествени. Само при това положение на Вашия любим човек ще бъде приятно и интересно да е във Вашата компания, да Ви разбира и да Ви се възхищава.

Скорпион

Няма да е лесно на Вашия любим човек да разбере, защо не можете да му отделите толкова внимание, колкото той смята за нужно. Може би си заслужава да му обясните какво е Вашето разпределение на времето , а и душевното Ви състояние, за да престанат да го удивляват подобни неща?…

Стрелец

Денят е благоприятен за тези, които са готови да работят много, упорито и с минимални почивки. Настойчивост, усърдие и нежелание за отстъпки в неблагоприятни обстоятелства Ви помагат да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на влиятелни хора, на ръководството и уважаваните колеги. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични усилия , за да се покажете от най-добрата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много интересна картина се оформя в сферата на личните отношения. Очакват Ви големи изкушения, свързани с някакви събития от миналото и с отдавнашни симпатии. Да попаднете в капан е доста лесно, но да се разкъсат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде сложно.

Козирог

С идеите правете това, което правят почитателите на бодибилдинга със своето тяло. Вземете идеята, досложете и необходимото количество „хранителни вещества”, тренирайте я, разработвайте я, и в крайна сметка ще получите такъв резултат, който може да издържи конкуренцията даже на международно ниво! Възможно е някога Ваша идея да може да се реализира в политическата сфера. Има вероятност да изкарвате доста пари и със своята организираност и със славата си на целеустремен човек, с дисциплинираност, а също и с таланта си, да превръщате не лошите идеи във великолепни.

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да се започнат романтични отношения. Днес ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

Риби

Предстои ден, подходящ за общуване и пътуване. Пътешествие би Ви донесло приятни емоции. Вероятни са проблеми със здравето, особено вечерта. Затова се опитайте да ги предотвратите, докато е време. На работата ще бъдете неуморими, като ще поемете много нови задължения. Избягвайте активните занимания със спорт, защото има вероятност от травми.Вечерта отношенията с околните ще се усложнят и са възможни изблици на агресия.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияРазкъсана облачност и леко понижение на температурите