Овен
Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

 

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Някои от Вашите нови познати ще присъстват в живота Ви още доста дълго време, та затова се постарайте да насочите нещата още в началото в необходимата посока. Ако планирате в близко бъдеще нещо сериозно да промените, не разчитайте на съществена помощ от хората, които Ви обкръжават. Да опознавате хората от близо – това е изкуство, което Вие прекрасно владеете. Днес трябва да отделите време, за да укрепите новите отношения. Това е доста лесна задача – ще задавате въпроси и и ще изслушвате получените на тях

Рак

Дори и такива притеснителни хора като Вас понякога искат да покажат на какво са способни. Вие често се поддавате на това желание, но сега близките Ви хора твърдят, че сте показали на обкръжаващите на какво сте способни. Не спорете с тях! Дълго и упорито сте работили, за да достигнете днешното положение и да станете експерт в своята област. Защо тогава да криете своя талант?

Лъв

Днес трябва за всичко да се доверявате на своя любим човек , но и на своята интуиция. Преди всичко, те няма да се окажат противоречиви източници на информация, или ще са ориентирани еднакво правилно. Само че при възникване на кризи и в случай на разногласие, решение ще се наложи да взимате изключително Вие, и то, облягащи се на здравия разум.

Дева

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашия любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по- късно!

Везни

Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста трудно е да се каже, дали новооткритото качество на любимия човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е съвсем вярно!

Скорпион

При Вас всичко е предстоящо: и най-бурните кавги, както и най-силните изблици на любов. Затова е за предпочитане, сега и днес да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „всякога” и „никога”. Това може да Ви накара след време много да съжалявате! И отгоре на това – не еднократно…

Стрелец

Денят е подходящ за концентриране върху домашния живот. Отношенията с близките хора днес ще Ви радват ; ще възникнат много нови поводи за разговори. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на украшения и декориране. Може да организирате празник или семейно мероприятие , но към каквото и да се ориентирате, то ще премине прекрасно и дълго време ще се помни. Така добре биха преминали днес и любовните срещи.

Козирог

Старайте се да се махнете от натрапеното Ви сътрудничество , както и от силовото разрешаване на съвместните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е важно да подобрите методите си на работа, и да внесете конструктивни промени в професионалната дейност.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива узмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

предишна статияАнди Гарсия слуша етно версия на „Кръстника“ в центъра на София (ВИДЕО)
следваща статияVery Peri е цветът на 2022 гoдина