зодиак

Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите преживявания и да се подготвите за пътешествие? Ако отговорът Ви е „да”, това е просто великолепно, тъй като след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не означава, че трябва да се хванете за всяка възможност за приключение, особено ако у Вас има работа, която трябва да свършите преди да отпутуване. Но трябва да знаете, че за всички ще бъде добре, ако отхвърлите всички съмнения и неоправдано чувство за вина. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак

Днешният ден ви хвърля от една страст към друга, носи непредвидени обрати, изправя ви пред генерални промени и решения в живота. Ден на призив, каквото търсите, ще го намерите, ще се доближите до заветна мечта. Интуитивно избирате правилната посока, а и към вас се движат точните хора. Всичко, което започнете, ще се развие бляскаво, ще ви донесе пари и шанс в кариерата, ще поднови договори и лични връзки.

Лъв

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева

Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни

Даже и да Ви се струва, че Вашия любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, така или иначе, все някога ще стане явно, и Вие с неудобство ще си спомняте този ден. Всяка неправда ще променя вашите отношения само към по-лошо.

Скорпион

Днес ще Ви направят доста неочаквано, но много приятно предложение, което ще бъде пряко свързано с Вашия личен живот. Само че не трябва да бързате да го приемате или отклонявате: имате малко време за размисъл и затова се постарайте да използвате своя ум.

Стрелец

Прекалено обичате промените и не можете да търпите скука. Нищо не Ви дразни така, както очакването. Затова днес, когато се случи нещо, което отдавна сте очаквали, ще бъдете изключително доволни. Ще посрещнете идващите промени с широка усмивка и разтворени обятия. Ако Вашият партньор не изпитва такъв ентусиазъм, даите му време да свикне, за да може да се порадва заедно с Вас.

Козирог

Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” – някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.

Водолей

Денят е подходящ за общуване с приятели и за четене. Стягайки се за кратко пътешествие, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви позволи да изберете най- интересните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с благоприятни промени. В къщи може да се заемете с разместване на мебели или с основно чистене. Вечерта отношенията с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и затова се постарайте, да избегнете караниците.

Риби

Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.

предишна статияТемпературите се запазват, но след обяд дъждът ще разочарова плажуващите
следваща статияБританците на искат Брекзит без сделка до 31 октомври