Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

 

Телец

Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате…

Близнаци

Отделете малко време и намерете за своя любим човек играчки, която максимално да подхожда на неговото лице, форма или общо настроение. Именно сега шансовете да намерите такова чусдо, са доста големи. Всъщност, може да се случи и обратното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който страшно да прилича на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от съдбата.

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети.За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

Лъв

Станете за малко безгрижно дете! В края на крайщата , да бъдете през цялото време възрастен, това е доста скучно! Ако сте девойка, направете си 2 опашчици, а ако сте млад чове – вземе в ръка балонче и заедно вървете заедно да търсите невинни детски удоволствия и радости: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго подобно… Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

Действайте последователно и не се отказвайте от по-рано направените планове, даже и ако околните се опитват да Ви убедят да го направите. Денят няма да може да бъде наречен еднообразен, но ако се постараете, може да го направите доста плодотворен. Възможни са успехи при самостоятелна работа, изследователска или научна дейност. Трябва да проявите решителност в личната сфера. Именно от Вашето умение да настоявате на своето, зависи по-нататъшното развитие на отношенията. Не съчетавайте твърдостта с грубост или агресивно поведение.

Стрелец

Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в отчаяние! Това винаги ще можете да направите успешно. Проблемът е напълно решим. Само трябва да поискате, да го разрешите!

Козирог

Днес денят е неблагоприятен за нови запознанства, доколкото възникването на проблеми със старите ще се окаже неизбежно. У Вашата половинка през този ден ще се събуди истински Отело, та ще Ви ревнува дори и от телеграфните стълбове, и то – напълно сериозно!

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

Вашите постижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко комплименти и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали днес, се явява Ваш съюзник. Затова бъдете внимателни и не позволявайте на недоброжелателите с ласкателство да завоюват Вашето доверие. Много сложно ще се подреждат отношенията Ви с близките. Прекалено много време прекарвате в размисли и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се притеснявайте да задавате въпроси и само така ще можете да се справите със ситуацията.

предишна статияБТПП: Фирмите предвиждат по-добри бонуси
следваща статияБита карта ли е Гешев?