Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Певецът Джъстин Бийбър поема бремето на славата още като тийнейджър и в нов документален филм разкрива как е искал да избяга от психическите проблеми, с които се е борил, признавайки, че е имало моменти, в които е искал да се самоубие.

„Мисля, че имаше моменти, когато наистина, наистина исках да се самоубия. Питах се: „Човече, ще изчезне ли някога тази болка?“ Беше толкова постоянна. Просто страдах“, каза Бийбър в документалния филм.

Поп звездата призна, че е можел да си спести много болка, ако е говорил по-открито за проблемите си и иска да насърчи другите да бъдат по-открити за психичното си здраве.

„Искам само да насърча хората. Ако се чувствате самотни, говорете за това. Кажете го на глас“, каза певецът.

Бийбър намери щастието през 2018 г. с модела Хейли Болдуин и откровено заговори за борбите си с натиска на славата миналата година в публикация в Инстаграм.

„Когато ви натиснат живота, миналото, работата, отговорностите, емоциите, семейството, финансите, връзките, е трудно да станете от леглото сутрин с позитивна нагласа. Когато почувствате, че идва проблем след проблем, започвате да виждате деня през призмата на страха, започвате да предвиждате пореден лош ден“, написа тогава Бийбър.

предишна статияЕдна от зодиите днес ще постигне успех с решаването на финансовите проблеми
следваща статияПроцеси в организма, които не могат без консумация на мляко