Начало Любопитно Джордж Клуни събира Брад Пит и Дженифър Анистън отново под един покрив

Джордж Клуни събира Брад Пит и Дженифър Анистън отново под един покрив

1275

Бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит съвсем скоро ще заживеят отново под един покрив. Актрисата, която придоби световна популярност с участието си в хитовата комедия „Приятели“ щяла да се нанесе при холивудския секссимвол, след като напусне „мечтаната“ си къща с Джъстин Теру, твърдят източници, близки до звездата, пред In Touch.

Припомняме, че само броени дни след като стана ясно, че и вторият брак на Анистън е достигнал своя крах, като се появиха слухове за подновения романс между нея и Пит. Главен виновник за стоплянето на отношенията им пък бил Джордж Клуни.

„Той винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издава близък до Пит.

Сред множеството спекулации относно връзката на Анистън и Пит е и тази, че тя вече активно възпитава наследниците на любимия си.

„Децата му винаги са били любопитни относно Джен, защото знаят, че е бил женен и преди. Винаги са искали да я опознаят, но Анджи не би позволила. Затова сега, когато най-накрая се запознаха с нея и прекарват доста време заедно, те наистина я обичат. Брад е много впечатлен колко добра майка е Джен“, пише сп. New Idea.

предишна статияГотвят нов мега сблъсък в бокса! Ето кой е следващият съперник на Джошуа
следваща статияВятърът ще се усили, температурите ще се покачат