Начало Водещи Джим Кери използва кариерата си, за да превърне болката си в нещо...

Джим Кери използва кариерата си, за да превърне болката си в нещо красиво

1602
Джим Кери
На снимката: Джим Кери

56 годишният актьор и комедиант Джим Кери заяви, че е намерил в кариерата си на холивудска звезда нещо терапевтично, тъй като може да прехвърли всички свои чувства в героите си, за да направи нещо, което другите да оценят, съобщава „Контакт мюзик“.

„За мен е необяснимо, че животът по някакъв начин се оказа в тази посока и на това място. Знаете ли ние можем да направи нещо като алхимизиране на нашата болка и да я превърнем в нещо красиво и да бъдем признати заради това невероятно нещо. Но както знаете моята работа винаги е била да освобождавам хората от загрижеността и това е работата на комедианта, на артиста, но също така и да се фокусирате върху проблематични неща. Особено по време на беда”, заяви Кери.

Той също така похвали разнообразието в последните си роли, като водещ в детско телевизионно предаване и като злодей в предстоящата филмова адаптация на „Таралежа Соник ”.

„Мога да играя най-добрият човек, мога да играя и най-умния, както и не толкова добър човек. Така че е приятно и много разнообразно”, каза Кери.

предишна статияЛюбовни драми за две от зодиите, за трета – странен ден
следваща статияУчени откриха как да отслабнем, докато спим