Джейсън Момоа

Животът понякога подрежда нещата напълно неочаквано. Любовната история на красивия Джейсън Момоа и бившата съпруга на Лени Кравиц, актрисата Лайза Бонет, е доказателство за това.

Двамата са заедно повече от 10 години и имат две деца, но в миналото Джейсън е бил просто момче, влюбено в звезда, която дори не знаела, че съществува.

Актьорът, който днес е обожаван от много жени, бил обсебен от Лиза (която е с 11 години по-голяма от него) като дете.

Той призна това в интервю, където освен всичко друго каза, че се е възхищавал на Лиза по времето когато е била популярна с ролята си в серийното шоу на Бил Козби. Той дори не е мечтал един ден да се срещне с нея, камо ли пък да се ожени се за нея и да имат деца.

Но през 2005 г. мечтата му се сбъднала, когато най-накрая имал късмета да я срещне. По това време Лиза приключвала дългогодишната си връзка с Лени Кравиц, от когото има дъщеря Зоуи, популярна днес актриса.

Две години след запознанството и началото на връзката им, те стават родители на дъщеря, Лола, а година по-късно на сина им Накоа Улф. След много години връзка, най-накрая през 2017 г. те решават да я узаконят.

А относно невероятният развой с любовта в живота му, Джейсън казва: „Когато някой каже, че има нещо невъзможно на този свят, аз казвам:„ Слушай, ожених се за Лиза Бонет, значи всичко е възможно!“

предишна статияПървото въздушно такси е готово за излитане през 2025 година
следваща статияНякой ще трябва да действа по инстинкт днес, а друг го чака нещо значимо заедно с любимия