зодиак

Овен

Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Телец

С увереност може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, дори и да не можете да го посочите. Но това няма много да Ви притеснява, ако човекът, когото сте считали за свой съюзник не премине на противоположната страна. Имайте предвид и това, че някой може да се опитва да Ви направи прекрасна изненада. Работата е в това, че най-доброто, което може да направите в случая е, да запазите спокойствие.

Близнаци

Наситеността на този ден ще Ви донесе невероятно удовлетворения, а едновременно с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът през цялото време е бил пред очите Ви. За щастие чувството за хумор ще Ви даде възможност с ирония да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също преживява такова прозрение. Заедно бихте направили интересен диалог за сюрпризите, които ни поднася съдбата.

Рак

Точно може да се каже, че Ви предстои един напрегнат ден. За съжаление , ще се изясни, че не само собствените си очаквания не сте оправдали, а и сте разочаровали и подвели хора, които са разчитали на Вас. И колкото и да са много недоволните забележки по Ваш адрес, те не могат да бъдат сравнени по никакъв начин с критиката, която сами си правите. Всъщност, и на близките си няма да може да разчитате, защото и те ще бързат да Ви покажат допуснатите грешки. Само че не си мислете, че съвсем никой не Ви разбира! Привечер ще се появят хора, които ще се окажат Ваши съмишленици, и най на края ще въздъхнете с облекчение.

Лъв

Може да се окаже, че в романтичните и семейните отношения ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си състояние. Не се отказвайте от решаване на насъщни проблеми, но към разрешаването им подхождайте разумно и търпеливо. Бъдете изключителоно внимателни и предпазливи, за да не се окажете измамени, или че сте се самозаблуждавали.

Дева

Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред нелекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, за да имзте след това време и за удоволствия…

Скорпион

Когато стане дума, какво обичате най-много, в началото на списъка се оказват загадки, ребуси и преди всичко – интриги. Затова ако някой има глупостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира макар и за секунда, ще можете да му дадете да разбере съвсем на бързо и без да Ви мигне окото , че така не става., а и че няма никакъв шанс.

Стрелец

Роднините Ви, които вчера са се опитвали да Ви направят сюрприз, днес ги очаква не малък шок, защото Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И ако мислите, че трябва да се отплатите с услуга за услугата, ще направите това по най-приятния за всички начин. Защо пък не? Няма какво да губите, ако предварително знаете, какво може да очаквате, а това е огромен плюс.

Козирог

Днес е много важно, да правите всичко за своя любим човек безкористно, без да очаквате нещо в замяна и без да искате . Постарйте се, да бъдете абсолютен, стопроцентов алтруист и сами ще се убедите колко много ще се променят вашите отношения с любимия човек и колко прекрасни ще станат те.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която щателно е отрепетирана. Днес това правило е в пълна сила за Вас. Спонтанните решения няма да помогнат за подобряване на Вашия личен живот. Затова звездите препоръчват, внимателно да обмисляте всичко, и да действате по предварително направения план.

предишна статияТемпературите падат рязко днес
следваща статияПолицията прочисти от мигранти сграда в Атина