зодиак

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец
Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Дори и най-сложните и непреодолими препятствия да изчезнат от Вашия път, ако успеете както трябва да се съсредоточите върху онова, с което се занимавате. Заплахата не е най-добрата тактика, когато общувате с хора, но в случай на препятствия по пътя може да се окаже доста ефективна. Не трябва да се настройвате срещу хората, а се настройте срещу самия проблем. Действайте, даже и ако се налага за постигане на целта да проявите агресия! Не отстъпвайте от своите желания, независимо колко трудно изпълними се оказват те!

Рак

Днес ще имате време за всичко, освен за семейството и за личния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, но от друга, през този ден ще свършите толкова много, че след това ще имате възможност да отделяте на обидените много повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

Лъв

И днес, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. На практика през първата половина на деня ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект.

Дева

Най-добрият Ви приятел днес ще се окаже и най-добър помощник при решаване на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша , и даже е напълно възможно, по някакъвв начин да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, чувствата Ви. Ако намирате последното за неуместно, най-добре ще бъде веднага да прдупредите приятеля за това. За всеки случай…

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Поръчките и разнообразните покупки нееднократно ще бъдат днес за Вас изкушение. Възползвайте се от своя критичен поглед, за да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете незабавно удоволствията и в крайна сметка това ще Ви спести много време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее веднага щом осъзнаете, че не можете да направите нищо в дадения момент. Приемете ситуацията такава, каквато е, и се избавете от неприятности за доста дълго време.

Водолей

В живота Ви са се появили няколко важни неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази ситуация ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи интереси. Ако искате да задълбочите тези отношения, днес е отличен ден за такъв опит. Концентрирайте се върхи това, какъв етап от живота е настъпил за вас общо. Сериозно обсъждане на ситуацията ще постави всички неща на мястото им.

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

предишна статияПроследиха еволюцията на бозайниците по състава на млякото им
следваща статияВръщат се типично летните температури