Овен

Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Ясно ще си дадете сметка днес, че с Вашия любим човек идеално си подхождате и просто сте създадени един за друг. Съвсем очевидно е, че ще има ситуации, коити ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или плановете за прекарване на почивните дни, ще съвпадат. Звездите Ви съветват да пазите Вшите отношения – пълно разбиране между партньорите не се среща често!

Близнаци

Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще Ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Не се страхувайте че ще бъдете наречени педант и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте полезната информация малко по малко.. Възможна е появата на нови съюзници и хора, които ще играят голяма роля в бъдещия Ви професионален и личен живот.

Рак

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв

Ще имате възможност да се заемете с нещо интересно и увлекателно, позволяващо Ви да си спечелите репутация на творческа личност с нестандартно мислене, способна да взима оригинални решения. Най-добре ще е, ако поверите решаването на ежедневните въпроси на някой друг, за да не се налага да се откъсвате от работата си и да хабите време за дреболии. Добре е да знаете, че вероятността за успех е толкова по-голяма, колкото повече значителни цели стоят пред Вас. Не се задоволявайте с малко. А ако решите да отправите предизвикателство на неблагоприятните обстоятелства, звездите непременно ще Ви подкрепят.

Дева

През този ден Вашите отношения, също както и отношенията с Вашия любим човек, ще зависят изцяло и напълно от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни

Стремежът към новости и ярки и остри усещания, може да Ви преследват през цялата сутрин, но през деня е вероятно да се сменят от по-прагматично настроение. Ако искате да продължите започнатия вчера вечерта банкет, ставайте по-рано и положете всички усилия, за да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактика. Ако се опитат да Ви въвлекат в интрига, ще можете бързо и умело да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, но в същото време авантюристи и ненадеждни партньори. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Поради нестабилност на емоционалния фон Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е практически невъзможно, макар че близките им често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Денят ще бъде много наситен. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е приятно, надвечер ще се превърне в преумора и даже е възможно да премине в безсъница. Откажете се от употребата на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за издръжливост.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

Ще стигнете до изводи, които ще се окажат неочаквани за околните. Вашите постъпки предизвикват удивление и от Вас чакат обяснение. Затова не отклонявайте разговори. Неприятно чувство ще остави контактът Ви с роднини. Конфликт няма да възникне , но напрежението в отношенията ще бъде много осезаемо. От друга страна, любимият човек ще Ви донесе сюрпризи. Не се учудвайте от неочаквани предложения и бъдете готови да импровизирате. Денят е много подходящ да се избавите от всичко, което Ви е омръзнало и е изгубило ценност.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

предишна статияВремето без промяна – облаци и превалявания
следваща статияПървият арабски космонавт излетя към МКС