зодиак

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

За Ващия любим човек ще бъде доста трудно, да Ви пусне на голямо разстояние от себе си, а и обстановката позволява да прекарате заедно доста дълъг период от време. Впрочем, Вие също имате право на личен живот и затова ще се наложи дълго д съгласувате нещата..

Близнаци

Вероятно сте настроени за спокойна и безгрижна вечер в компанията на интересни приятели, които също нямат нищо против да се повеселят. Колкото и да сте умни и остроумни, винаги се намира човек, който да се опитва да Ви надмине в остроумието. Разбира се, че ще загуби – това е факт! Но на каква словесна екзекуция ще бъде подложен – това зависи само от Вас.

Рак

Днес здравият разум Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните проекти и ще хабите много усилия в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори умело ще си играят с Вашите чувства принуждавайки Ви да правите още и още нови инвестиции (на пари, време и духовна енерхия) в изключително безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви критикуват, защото в техните забележки все пак може да намерите здраво зърно. Много трудно ще различавате лъжата от истината, тъй като интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Общуването е сложна игра, изпълнена с тайни и загадки. В последно време сте обмисляли възможността за тайна среща с някого. Собствената Ви интуиция показва, че това на никого ни наймалко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да завърши с отношения, за които след това ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези отношения се окажат не толкова безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.

Стрелец

Днес някой може да се опита публично да Ви предизвика за отговор. Това може да стане както в малка компания, така и пред стотици хора, но те е по-добре да проявят предпазливост. Май ще им се наложи да съжалят, че този разговор въобще се е състоял. Вие не бихте се поколебали, да си припомните всеки неприятен инцидент, станал по вина на Вашите противници, а това е само началото!

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Около Водолеите днес ще струи енергия на съзидания и самоусъвършенстване. Звездите Ви съветват да се възползвате от това и да се покажете в личния и семейния живот в най-добрата светлина. Опитайте се, прибирайки се в къщи, да направите така, че да е приятно на Вашата половинка. И знайте, че сега филическия труд може да Ви бъде само от полза.

Риби

Предстои ден, подходящ за общуване и пътуване. Пътешествие би Ви донесло приятни емоции. Вероятни са проблеми със здравето, особено вечерта. Затова се опитайте да ги предотвратите, докато е време. На работата ще бъдете неуморими, като ще поемете много нови задължения. Избягвайте активните занимания със спорт, защото има вероятност от травми.Вечерта отношенията с околните ще се усложнят и са възможни изблици на агресия.

предишна статияДжим Кери: Рене Зелуегър е любовта на живота ми
следваща статияПак дъждовен ден, температурите остават високи