хороскоп

Овен

Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние , както и поддържането на семейни и национални традиции. Смело може да се обръщате за морална или друга подкрепа към определени родственици. Моментът е подходящ за разширяване на кръгозора, укрепване на тила и получаване на психологическа помощ. През този ден ще се усили и интересът Ви към религията. Не е изключено да получите вътрешно озарение.

Телец

Редно е да знаете, че големи подаръци за Вас съдбата не е подготвила. Само че не трябва да се разстройвате – шанс, да постигнете успех, все пак има. Осигурете си подкрепата на хора, на които се доверявате , и се съсредоточете върху работи, от които действително разбирате и с които се справяте. Сега не е време за експерименти и усвояване на новости. Отношенията с роднините ще са сложни, като са възможни конфликти с представителите на по-възрастното поколение. Вие сте прекалено упорити и не винаги се вслушвате в доводите на своите опоненти. А, между другото, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате…

Близнаци

Време е за \“прочистване\“ – и буквално и фигурално. Добрите новини се заключават в това, че въвеждането на порядък гнезденцето е реално осъществимо . Сега сте в състояние да се концентрирате върху много по-малко значими неща, особено ако се радвате на подкрепата на семейството си и на приятелите. Вероятно самоорганизацията даже би Ви харесала.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия…

Дева

Време е да отделите внимание на собствените си текущи потребности. Обкръжаващите Ви хора ще трябва да се съобразят с Вашите потребности, та даже да Ви окажат помощ. Ако сте родени през август, има голам риск днес преди обед да се сблъскате с допълнителна суета, а и с домашни или служебни неприятности. При това положение е важно да не падате духом, тъй като до привечер нещата ще се успокоят и всичко ще си дойде на мястото: например може да намерите начин да компенсирате своите финансови загуби. Важна работа може да започвате през втората половина на денонощието.

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?… Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.

Стрелец

Предстои Ви нещо да загубите днес. Звездите много се надяват, че това ще бъде някоя малка монетка или нещо съвсем незначително или ненужно. Защото теорететически може да загубите всичко, дори и любовта, или своя любим човек. Бъдете внимателни!

Козирог

Днес можете да се окажете в състояние на неопределеност, но не възприемайте това като неудачен период в живота си, а като своеобразна „чакалня”. Това е само подготовка към нещо невероятно. Може скоро да скъсате любовни или приятелски отношения с някого, които в момента прекалено много Ви ограничават, или обратно – да вдъхнете нов живот на отношения, които още не са се изчерпали. Звездите Ви съветват, да действате смело. Непременно ще получите награда за това, така че се захващайте за работа!

Водолей

Не трябва да се стремите към глобални промени в живота си. По-добре е да се задоволите с онова, което имате, и плувайте по течението, като пазите силите си и се готвите за нов скок, благоприятният момент за който скоро ще настъпи. Ако сте ръководител, дайте разпорежданията си максимално точно и ясно, тъй като вероятността да бъдете неправилно разбрани, е твърде голяма. Яснота е нужна и в личните отношения – доизкажете недоизказаното, поставете акцентите , дори за това да не са нужни само сила и характер, но и някаква жестокост. И не търсете виновниците за своите беди: дошло е време да вземете в собствените си ръце отговорността за това, което се случва в живота Ви.

Риби

Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

предишна статияРобърт Дауни-Джуниър се завръща като Железния човек?
следваща статияХубаво време и днес