Начало Водещи Денят ще е хубав за една от зодиите, но трябва да внимава

Денят ще е хубав за една от зодиите, но трябва да внимава

1015
Хороскоп

Хороскоп за 6 август 2019г.

Овен
Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки….. Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас…

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Денят ще е напрегнат и неспокоен, а освен това носи и загуби. Достойно посрещате ударите на съдбата, което ще Ви помогне да спечелите разположението на влиятелни хора, както и нови приятели и съюзници. Помнете, че днес Ви наблюдават заинтересувани лица и сега е възможно да се покажете в най-добра светлина. Не са изключени конфликти с близките, а виновник за всички трудности ще бъдете именно Вие. Трудно е да се избере винаги най-правилната линия на поведение, а да се угоди на всички е направо невъзможно, затова денят ще е доста сложен.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

За представителите на този зодиакален знак има вероятност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в полза на семейството. Има вероятност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази много добре. За половинката си също не жалете средства!

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Опитайте се през този ден да не усложнявате прекалено онова, което става между Вас и човекът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размисли, и би било идеално, ако успеете да избегнете депресията.

Козирог

Днес е много важно, да правите всичко за своя любим човек безкористно, без да очаквате нещо в замяна и без да искате . Постарйте се, да бъдете абсолютен, стопроцентов алтруист и сами ще се убедите колко много ще се променят вашите отношения с любимия човек и колко прекрасни ще станат те.

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби

Притежавате някакво шесто чувство, което Ви подсказва, кога другите хора преживяват стрес. Реагирате автоматично, изказвайки им съчувствие – с думи, жестове, или просто с мълчание им показвате, че отлично разбирате, какво изпитват в момента. Може би е време и Вие да очаквате подобно грижовно отношение към собствените си чувства. В крайна сметка очаквайки нещо, ние преодоляваме половината път към това, да получим желаното.

предишна статияВремето си остава идеално за плаж
следваща статияАПИ: Шофирайте с повишено внимание – трафикът е интензивен, а има и ремонти