зодиак

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

 

Телец

Усещате ли, какво става покрай Вас? Това формира два различни лагера: тези, които напълно Ви подкрепят, и другите, които пренебрегват Вашите интереси. Даже и без да си дадете сметка, ще се окажете замесени в борбата за власт. Не позволявайте това макар и малко да повлияе с нещо на Вашия живот. Продължавайте да се занимавате с онова, с което сте се занимавали. Не променяйте графика си зарад някой , или зард нещо , каквото и да било то. Не се съгласявайте да играете в никакви игри, и се занимавайте само със своята собствена работа.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Отделете си поне малко време! Правите всичко в полза на другите, ако си зададете въпрос, кога за последен път сте се поглезили, най-вероятно няма да миже да си спомните. Днес е найподходяшия ден за тази цел. Измислете си повод, за да изпратите своята половинка при майка му, детето – при баба си, а сами се наслаждавайте на блажената самота.

Лъв

Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

Дева

Наистина не са Ви безразлични рибите в морето, страшните пълзяши създания, големите мечки, гигантските китове, а и хората. Готови сте да се приспособите и да ходите на работа с велосипед, или да консумирате по-малко количество електроенергия, ако това ще помогне да се запазят всичко реки и гори на Земята, както и животаът в океаните. Но защо не помислите и за някои други способи да помогнете?…

Везни

Този ден ще бъде за Вас доста успешен. Това ще Ви позволи да изгладите разногласията си с деловите партньори и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите успешно работата си над някакъв важен проблем. Първата половина на деня е време, което трябва да прекарате максимално ефективно, тъй като именно по това време може да постигнете най-добри резултати. Вечерта пък ще бъде подходяща за почивка, спокойно прекарване на времето и за откровено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, ако не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си – и физически, и душевни, сега е изключително важно.

Скорпион

За родените в първата декада проблемите ще са много повече. В хороскопа ви се образува кармичен кръст, бъдете внимателни в работа и лични дела. Днес от нищо нещо става, от една дума скандалът може да пламне, да доведе до загуби и раздели. Денят не е благоприятен за пластична хирургия, а и сексът не е на ниво. Но ако от доста време подготвяте една работа и дейност, днес тя може да потръгне. Независимо от пречките търсете си правата и парите. Не можете да седите със скръстени ръце, докато ви ограбват и лишават от заслуженото.

Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

предишна статияКои са най-полезните плодове и зеленчуци през август
следваща статияАПИ: Ограничения за камионите и възможности за задръствания