Начало Водещи Денят ще е пълен с изненади за една от зодиите

Денят ще е пълен с изненади за една от зодиите

3306
зодиите

Хороскоп за 15 февруари 2018г.

Овен
Днешният ден е ден на изненади – и хубави, и лоши. Във Ваше отсъствие са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш приятел ще Ви покаже истинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите край на тези нездрави отношения. Ще получите важни уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи ситуации.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания , помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…

Лъв

Днес вероятността да „заразите” Вашия любим човек с любов към нещо, което Ви е скъпо, е голяма, както никога. Неизвестно е, защо точно в този ден той ще се окаже особено възприемчив към Вашите възторжени увещания. И даже не е и толкова лошо: общите интереси имат важното свойство да сближават и без това близки хора.

Дева

Звездите Ви съветват днес да отделите време и да отидете на фризьор, за да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за смяна на имиджа – включете своята фантазия на пълен ход.

Везни

През този ден някакъв представител на противоположния пол дълго и откровено ще Ви разказва за себе си, за живота си и за своите неприятности. Дали ще Ви бъде интересно или не, но ще се наложи да изслушате всичко. По такъв начи вече ще имате нов приятел, а може и нещо повече.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание, всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност, и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот( например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей

Това е много напрегнат ден, който може да Ви донесе разочарования от близък човек. Ще се наложи да се разделите с много илюзии, което е болезнено и неприятно, но необходимо. Не си струва днес да взимате решения, защото сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са разногласия с роднините и не е изключена критика от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте успели да оправдаете надеждите на родителите си, не изпадайте в униние. Трудно ще бъде да запазите доброто си настроение, но и да изпаднете в депресия не е нужно.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.

предишна статияИ днес ще е облачно, максималните температури ще са между 4 и 9 градуса
следваща статияВНИМАНИЕ: Черен лед на пътя